Egy 10-s skálán hány pontot érnék el? Mennyi évesnek néztek?
2011. márc. 31. 20:59
21/24 anonim válasza:
hogy lehettek ilyen bunkók? láttatok ti már csúnya lányt előzők? hát nem így néz ki egy csúnya lány,ő sztem teljesen átlagos :)
mondjuk 14nek néznélek,és egy 7 pontot adnék,de az első képeket nagyon rossz a sminked ne haragudj. túl világos az alapozó,és nem áll jól hogy alul húzod ki a szemed. válassz egy másik árnyalatú hab alapozót,és mondjuk rózsaszínes szemhéjfestékkel halványan kend ki a szemhéjad,és szempillaspirál. a szemceruza neked nem áll jól
amguy szerintem szép a szemed,szép a hajad is,teljesen átlagos lány van,és szép sminkel sokat tudsz kihozni magadból :)
22/24 anonim válasza:
Szerintem aranyos.A csúnya nem így néz ki.Gyökér egy társaság.
19L
24/24 Katavd válasza:
Hú, de kritikus mindenki..szerintem abszolút nem csúnya, nekem még a szemceruza is tetszik, bár nem vagyok sminkszakértő:D ezek a beállított képek viszont tényleg nem a legelőnyösebbek, általában a természetes képek mindenkinek jobban állnak. Talán 15 lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!