Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Ti mit gondoltok...

Fiúk, lányok! Ti mit gondoltok a köldökpc-ről? Tetszik? Ha igen miért? Ha neked is van, írj róla kérlek.

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 20:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És meddig nem lehet a friss piercing-gel vízbe menni?:) így most arra gondolok hogy úszok, és akkor meddig nem mehetnék?:)
2011. márc. 31. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Általában mikor szúratod, valamennyire begyullad mindenkinek. Azt várd meg, míg elmúlik, mert nagyon könnyen fertőződhet. (Otthoni fürdés azért más, úgy 3 napig nem érheti víz, nekem anno azt mondták, mikor szúrattam. Az 5 éve volt.)
2011. márc. 31. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:

nem tetszik

19/F

2011. márc. 31. 21:16
 14/15 szamóca. ***** válasza:
úaszásra azért egy hónapig nem ajánlatos vlee menni. egyrészt klóros, nyilvános víz, másrészt pedig feszül a hasadon a bőr. várd meg mig tlejesen begyógyul. egyébként ilyen nyilávnos fürdésre 3 hetet szokta mondani.
2011. márc. 31. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
én most vagyok 15, és 3 éve van , azaz 12 (!!) voltam mikor megcsináltattam.. egy barátnőm szedett rá akivel egykorú vagyok. Talán azért tetettem, mert a suliban elég sokat csufoltak a múltbéli duciságom miatt( hiszen ekkor már lefogytam´) .. ekkor úgy gondoltam, hogyha megcsináltatom, akkor menőbb leszek az osztályban. Sikerült is.. egy időre abbahagyták, aztán már mondjuk úgy teljesen megfeledkeztek róla..de most ha így visszagondolok, már nem csináltattam volna meg ilyen korán.. butaság azt hinni, hogy ez miatt jobb ember lettél, szóval ne essetek ilyen hibába!! :) egyébként hogy visszatérjek a kérdés tartalmára.. igen, nekem tetszik, és a barátomnak is :) és szerintem ugyanolyan mint a fülbevaló, feldobja a tested, ez esetben a hasat :) .. és ne aggódj, ha tervezed hogy csináltatsz, egy- kettő megszokod.. aztán meg már teljesen normálissá fog válni hogy ottvan a köldöködben :)
2011. ápr. 1. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!