Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen haj illene fejhallgatóhoz?

Milyen haj illene fejhallgatóhoz?

Figyelt kérdés

Szóval. Most olyan átlag hajam van, se nem hosszú, se nem rövid. A napokban beszereztem egy street fejhallgatót. Nagyon király, meg minden, csak egy a gond:

ezzel a hajtípussal egyáltalán nem áll jól.

Szóval: milyen sportos, rövid frizukat tudtok, amikkel jól állna a füles? Úgyis esedékes lenne már egy vágás, a rövid hajak jobban állnak és kényelmesebbek az én fejformámhoz. :)

Ha lehet, képeket is linkeljetek!

14f

[link] <-- ilyen fülesről lenne szó, ha ez segít.

2011. márc. 30. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

nem a szín a lényeg, hanem a haj stílusa. Sztem ez illik is hozzá, és divatos .: )

2011. márc. 30. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

XD micsoda gondjaid vannak! először is ilyen hajad van, mert én csak úgy tudom elképzelni, különben csak egy fejhallgatót látok a levegőben lebegni...

talán ezek? :

[link]

[link]

2011. márc. 30. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
* milyen
2011. márc. 30. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Amit az első linkelt, az tetszik :D köszi :)
2011. márc. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!