Szerintetek gáz, hogyha valakinek a fenekén van egy nagyobb anyajegye?
Figyelt kérdés
Nehéz olyan fürdőruhát találnom, ami eltakarja teljesen, legalább a széle kilátszik, és mindig zavarban vagyok emiatt, mert óhatatlanul arrébb csúszik a fürdőrucim, és ha folyton húzgálom, az is kellemetlen. Kizárt, hogy levetessem, az esztétikán kívül nem indokolja semmi, egyébként egy 5 centis vágás hege se szebb szerintem mint egy 1,5-2 cm-es anyajegy.
26/L
2011. márc. 29. 22:27
11/12 anonim válasza:
Én ezen biztos nem paráznék a helyedben! De ha téged ennyire zavar, lézerrel kezeltesd, abból nem származik se heg, se vágás.
12/12 anonim válasza:
őszintén?
ez legyen a legkevesebb problémád,ha formás a feneked igényes kedves vagy mit számít egy anyjegy.
és a teltebb emberek vagy akinek égési sérülései vannak,én sok ilyen embert láttam már és nem anygon zavartatják magukat.
párjaidat nem zavarta de téged zavar hogy idegenek mit mondanak,???
nyugi nem gáz egy anyajegy ,távolról nem is látszik.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!