11/20 anonim válasza:
ilyet se hallottam még hogy valaki a segge miatt nem megy emberek közé
12/20 anonim válasza:
Hát azért ne egy szál seggben menj... És kicsit formázhatnád, ugyanis lapos és plöttyedt egy kissé. Hálószobába meg azért ne ezt a bugyit vedd fel, jó? :D
13/20 anonim válasza:
Miért ne mehetnél??? Nincs vele semmi gond, de ezzel nem azt mondom, hogy jó a feneked. Nekem nem tetszik, elég lapos. Jobb lenne, ha kicsit kerekebb volna.
14/20 anonim válasza:
csúnya visszeres és eres, olyan,mintha egy 40 éves nőé lenne. karban kéne tartani.
15/20 anonim válasza:
Érdemes emberek közé menni, ne ez tartson vissza, de tényleg formálhatnád egy kicsit tornagyakorlatokkal.
16/20 anonim válasza:
fhu b+ mi ez a pelenka?:D
és milyen lapos löttyedt ez a segg...szerintem gyúrj rá,ha a tiéd...elég tré:-/
17/20 anonim válasza:
fúj. a bugyid miért tuszakoltad be a farpofáid közé? ez undorító.
18/20 anonim válasza:
Ez egy tök átlagos fenék, ennél sokkal csúnyábbakkal is mennek emberek közé. Hogy "éredemes"-e, az attól függ, mit akarsz vele elérni :D
19/20 anonim válasza:
ma 16:27
Gondolom, hogy látszódjon rendesen, ha már ez a kérdés...
20/20 anonim válasza:
nekem nem jön be,kicsi,formátlan és plöttyedt...gyúrj rá és akk kifejezettem jó lesz,de amúgy nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!