Lehet valaki "stílusosan k*rvás"? Milyen ruhákat kéne felvenni ahhoz hogy ilyen legyen valaki?
Mondjuk egy klassz, feszülős, garbós nyakú ruha ilyen.
Mindent megmutat, de mégsem. :)
Amúgy tényleg sok múlik a viselkedésen, meg azon, hogy egyébként hogy nézel ki.
Pl. én azt vehetnék fel, amit akarok a nagy se... fenekemre, a kutyát nem érdekelné, legfeljebb röhögőgörcsöt kap.
Egy szép nő meg akár zsákvászonban is lehet feltűnő. :)
Amúgy itt oldalt ugrálnak fel mindenféle p...csák a reklámban, ezek a ruhák is egész jók. :) Nekem a leopárdmintás szoknya tetszik a fekete felsővel.
;)
multkor néztem ezt a lookbook oldalt, itt linkelte valaki egy kérdésnél. na azon van egy csomó olyan összeállítás, ami ha a tényeket nézed lényegében k*rvás (tűsarkú, miniruha satöbbi), de valahogy az összhatás mégsem az.
néhol ráismertem saját öltözködési stílusomra... kiváncsi vagyok a valóságban, külső szemlélőként ez rib*ncosnak tűnik-e :D
ha már valaki k.rvásan akar kinézni,ott már baj van...ott már nem beszélhetünk stílusosságról,ugyanis az,hogy valaki hangsúlyozza az alakját és fel mer venni csinos ruhákat,nőiesen öltözködik,még nem jelenti,hogy k.rvás.
Ha kirakod a melleidet és a feneked,hogy a pasik felfigyeljenek rád,és e mellé úgyis viselkedsz,na az a k.rvás.A stílusosság és a k.rvaság nem egy kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!