Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet valaki "stílusosan...

Lehet valaki "stílusosan k*rvás"? Milyen ruhákat kéne felvenni ahhoz hogy ilyen legyen valaki?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy felkelti a "suttyó városszéli" srác figyelmét is, de mégsem az a közönséges utcasarokról jött.
2011. márc. 28. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt, hogy valaki k*rvás-e vagy sem igazából a viselkedése határozza meg. Amúgy hordj kivágottabb felsőket, miniszoknyát, de ne rakj ki mindent a kirakatba, csak épp hogy...:)
2011. márc. 28. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy klassz, feszülős, garbós nyakú ruha ilyen.

Mindent megmutat, de mégsem. :)

Amúgy tényleg sok múlik a viselkedésen, meg azon, hogy egyébként hogy nézel ki.

Pl. én azt vehetnék fel, amit akarok a nagy se... fenekemre, a kutyát nem érdekelné, legfeljebb röhögőgörcsöt kap.

Egy szép nő meg akár zsákvászonban is lehet feltűnő. :)

Amúgy itt oldalt ugrálnak fel mindenféle p...csák a reklámban, ezek a ruhák is egész jók. :) Nekem a leopárdmintás szoknya tetszik a fekete felsővel.

;)

2011. márc. 31. 18:23
 3/5 szamóca. ***** válasza:

multkor néztem ezt a lookbook oldalt, itt linkelte valaki egy kérdésnél. na azon van egy csomó olyan összeállítás, ami ha a tényeket nézed lényegében k*rvás (tűsarkú, miniruha satöbbi), de valahogy az összhatás mégsem az.

néhol ráismertem saját öltözködési stílusomra... kiváncsi vagyok a valóságban, külső szemlélőként ez rib*ncosnak tűnik-e :D

2011. márc. 31. 19:43
 4/5 anonim válasza:

ha már valaki k.rvásan akar kinézni,ott már baj van...ott már nem beszélhetünk stílusosságról,ugyanis az,hogy valaki hangsúlyozza az alakját és fel mer venni csinos ruhákat,nőiesen öltözködik,még nem jelenti,hogy k.rvás.

Ha kirakod a melleidet és a feneked,hogy a pasik felfigyeljenek rád,és e mellé úgyis viselkedsz,na az a k.rvás.A stílusosság és a k.rvaság nem egy kategória...

2011. márc. 31. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
térdig érő csizma, neccharisnya, vagy csak simán harisnya, vagy semmi, rövid nadrágok, szoknyát, kivágott, testhezálló pólók, blúzok, igényes haj,smink.
2011. márc. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!