Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és nincsen...

13 éves vagyok és nincsen semmilyen alakom. Ez gáz?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok (2 hónap múlva 14), teljesen lapos, és még nem is menstruálok. Viszont nagyon magas vagyok a koromhoz képest (170-175 körül). A nővéremnek viszont ebben a korban már jóval nagyobb melle volt, viszont anyukámnak meg nem. Az anyukámnak 15 évesen jött meg. Szerintetek ez gáz? :(
2011. márc. 28. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem gond. Nincs veled semmi gond. Minden jön majd a maga idejében.
2011. márc. 28. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Az a gáz, hogy sokan 13 évesen már kész nők. Ennyi idősen még a te állapotod a normális.
2011. márc. 28. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:

ne aggódj! Minden rendben van veled!

(nekem a gyerekeim énekelték, amikor aggodalmaskodtam:

"ne aggodalmaskodjál

nézz Istenedre fel"

[link]

2011. márc. 28. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
ne aggódj. nekem is 15 évesen jött meg a mensim, és 75D-s melltartót kell hordanom. a melleid 18-20éves korodik nőni fognak, nincs mitől parázni.
2011. márc. 28. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen alkat voltam, 13 évesen már 1,70 felett voltam, szintén nem volt semmi mellem. Én 13 évesen kezdtem menstruálni, de a kövérebb, alacsonyabb, mellesebb osztálytársaim már 10-11 évesen. Alkattól függ tehát, nem kell aggódnod. Ha 15 éves korodig nem jön meg, akkor keress fel egy gyermek-nőgyógyászt.
2011. márc. 28. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Inkább örülj neki, hogy ilyen vagy:)

személyes példa:

én 13 évesen (visszajelzések szerint) úgy néztem ki mint egy 16 éves(pedig nem is sminkeltem magam). 170cm voltam, 80/D-s melltartót hordtam, és hidd el, nem olyan jó az ha a "kiskamasz" kor kimarad az ember életéből. 13 évesen már legyeskedtek körülöttem a nagy állat fiók, nyomultak rám, sokszor bevallom féltem is. Ez nem valami jól hatott a pszichés fejlődésemre, mert most 17 évesen is félek a fiúktól, valószínűleg az előbb leírtak miatt.

a mensit meg ne várd, én 10 éves korom óta ezzel küzdök, hát nem egy leányálom. :)

Tehát szerintem örülj, hogy ilyen vagy, mert így talán később nem lesznek problémáid a pasikkal :)

2011. márc. 28. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez a normális..a mi osztályunkba is mindenki lapos meg minden..csak én nézek ki úgy mint egy 16éves.: / és hidd el hogy az se jó ha az ember sokkal idősebbnek néz ki.
2011. márc. 31. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!