Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha nem...

Szerintetek ciki, ha nem merek kérni a szüleimtől melltartót?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nemtudom,hogy hány éves vagy:Gondold végig,hogy miért szeretnél melltartót:azért mert valóban szükséged van rá vagy csak azért mert ez kell ahhoz hogy "nagylánynak" tekintsenek mások vagy akár saját magad(ez arra vonatkozikha kisebb vagy).ha átgondoltad utána beszéld meg anyukáddal,hogy miért szertnéd és menjetek el közösen megvenni.Ne félj ettől! :)
2011. márc. 27. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ja ez lemaradt:szerintem neki ciki.
2011. márc. 27. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Ja, vagyis azt akartam írni,hogy nem ciki,nem azt hogy neki ciki.Félreírtam. :D
2011. márc. 27. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Hány éves vagy? Ha akkora a melled akkor persze, hogy nem ciki! Még betétválasztásnál is kérheted Édesanyád segítségét!
2011. márc. 27. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem ciki, hiszen minden lány/nő hord melltartót. Ettől függetlenül az elején mindannyian cikinek érezzük ezekről a dolgokról beszélni.
2011. márc. 27. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mostanában annyi ilyen kérdés van. NEM!!!
2011. márc. 27. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha szükséged van rá, nem ciki. Persze az elején tényleg kínos szóbahozni a témát, de idővel természetessé válik, hogy hordasz melltartót.
2011. márc. 27. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Először is köszi az eddigi válaszokat. 14 éves vagyok. Én is láttam mostanában ilyen kérdéseket, de egyik sem illik az én helyzetemre és anyukámmal való viszonyomra. Egyébként azért kell melltartó mert már nagy a mellem és zavar, hogy nincs rajtam. Meg azért is, mert hallottam, hogy egy-két csaj a suliban kiröhögött emiatt :S
2011. márc. 30. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!