Mit tegyek ebben a helyzetben, sikerülhet?
Szerintem próbálj vele sokat beszélgetni,közelében lenni,elkérni telefonszámát,MSN címét.Sokkal többet figyelj a külsődre,légy változatos vonzó a szemében.Valamikor legyél a megszokottnál csinosabb.Közelíts hozzá barátként,poénkodjatok,akár menjetek el moziba,sétálni egy pár haverral,hogy Te és Ő is egy programon vegyetek részt.Gondolom suliba jársz még.Akkor ha megvan a telószáma írj neki SMS-t,vagy hívd fel hogy mit kell tanulni holnapra,hogyha aznap hiányoztál.Ha nagyon jól összebarátkoztok akkor simán lehet több majd később.Barátilag kérdezgest,érdekődj,mond hogy meséljen magáról.Dícsérd meg hogy tök jó a pólója,jól focizott tegnap,vagy hogy milyen jól megy neki mostanában a fizika.Ha neked kevésbé megy jól,kérd meg hogy magyarázza el neked.Ha szülinapja vagy névnapja van,köszönts fel te elsőnek!
Én így csinálnám szerintem:)
+ tippek:
Legyél titokzatos,tedd féltékennyé,csodáld az erejét,nevettesd meg,versenyezzetek,figyelmes légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!