Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fényképezkedésre haj, cipő?

Fényképezkedésre haj, cipő?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és kb.1 hónap múlva lesz a fényképezkedés az iskolában, ballagásra. Nem tudom, hogy milyen hajam lehetne:) A hajam félhosszú/közepes, és félig feltűzöttet, vagy teljesen leengedettet szeretnék, de semmiféleképpen nem akarok egyeneset. Vagy göndör, vagy hullámos legyen.:D A cipőnek feketének kell lenni(kötelező jelleggel.), Én magasat szeretnék, nem túl vékony, és nem is túl vastag sarkút. A kerek orrú cipőket szeretem.:D Ha valaki tudna segíteni nekem képekkel, nagyon megköszönném:).
2011. márc. 26. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A hajad szerintem olyan legyen,hogy csavard be,de úgy,hogy csak hullámos legyen és utána csatold teljesen oldalra.

Valahogy így mint ezen a képen:

[link]

2011. márc. 26. 08:33
 2/5 mackoo válasza:
[link] ez hajnak nagyon szép szerintem:) cipő: [link] nézz szét itt (humanic)
2011. márc. 26. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

hajak:

[link]

[link]

fehér blúz, amely olyan, amit mondjuk hétköznapokra is tudsz hordani magyaurul nem az az uncsi iskoláslányos hanem divatos de suliba mégis elfogadható. fekete szoknya és szerintem mindegy milyen cipő, amit gondolsz

2011. márc. 26. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hülyeség teljesen másképp kinézni fényképezkedésre.
2011. márc. 26. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!:D Ha valakinek van még, akkor az írhat:):D
2011. márc. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!