Tetoválás. Hol van, mi és mekkora, ha nincs: hova, mit és mekkorát szeretnél?
4 darab van.
2 felkar: egyik tenyérnyi, rózsaszín szerű virág, a másik teljes felkar, sellő vízi háttérrel.
Bal oldalt majdnem mellen, de mégse: rózsák tömkelege
Bal lapocka: delfin vízi világgal.
Mind színes. Imádom a vízi világot, az egész hátam azzal lesz tele, plusz a másik felkarom is kivarratom még virágokkal, még vannak ötleteim, a két oldalamon töröm a fejem, szép nagy és színes minták lesznek azok is. Mániákus vagyok. :)
21/L
Nekem egyelőre csak szemhéjtetoválásom van, de tervben van még egy-két tetoválás. Majd egyszer. Egy idézetet mindenképp szeretnék magamra, de még három közül nem tudtam dönteni. Aztán lehet, hogy lesz egy kis herceg rókával. Plusz valami apróbb szimbólumot szeretnék bal csukló belső részére.
De most először microdermal piercing. (:
22L
A csuklóm belső felére szeretnék és pálcika ember angyalkát.
Az egész annyi,hogy egy pálcika ember feje fölött van egy kis glória.: D
Nagyon pici lenne kb. 1 cm de lehet kisebb.
Nem hiszem hogy lesz belőle valami,ez csak kipattant az agyamból.
(Filccel néha megrajzolom.xd Tök jól néz ki.:])
1 van a tarkómon.(vagyis inkább a nyakamon hátul, csak így érthetőbb).Azt nem írom le, hogy mi, még felismernek.:)
2 van még tervbe:1 belső ajakra (szintén nem írom le, hogy mi, mert onnan meg pláne felismernek) és 1 fül mögé, na ott viszont még nincs meg konkrétan, még alakul.
De ezek még alakulhatnak, előfordulhat, hogy bordán illetve gerincemnél végig lesz, még nem tudom.
Az a baj (vagy jó, nem tudom) hogy én sokáig agyalok egy tetkón, mire kitalálom, az első is 7 év volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!