Hogyan legyek modell 15 évesen 168 cm-en és 62 kg-on? .
Figyelt kérdés
kérlek írjatok...2011. márc. 25. 18:24
2/15 anonim válasza:
Sehogy.Alacsony vagy.És a sulyod a modellekéhez képest tul nagy.
3/15 anonim válasza:
ha komolyan modellkedni szeretnél, akk a 168 centihez őrült soknak hangzik a 62 kiló.
4/15 A kérdező kommentje:
akkor mennyi kg-nak kellene lennem?
2011. márc. 25. 18:34
5/15 anonim válasza:
Én 14 éves,168 cm és 48 kg vagyok és ennek ellenére nem voltam elég vékony a modellkedéshez.:(De fotómodellkedéssel tudnál foglalkozni,ahhoz nem kell olyan vékonynak lenni.
6/15 A kérdező kommentje:
akkor 168 cm-hez ennyi kg.nak kell lennem?:O
2011. márc. 25. 18:37
7/15 anonim válasza:
szerintem is nagyon soknak hangzik a modellkedéshez. én 166/55 vagyok, és egáyltalán nem csontváz.. meg attól függ, a kifutómodelleknek min. 170 cm-nek kell lenniük
8/15 anonim válasza:
nagyon pici vagy 15 évesen. Ilyenkor szokták elkezdeni a modellkedés hogy 18-20 éves korúkra már bejárák avilágot, szinte minde sikeres top model ennyi idősen kezdte
én 189 vagyok és még szerencs növök:) 13/L
9/15 anonim válasza:
Hát azért sokat ne nőlj, utolsó... :D Így is sok, de egy kétméteres nő azért... ewww. :S Bocsi. :D
Kérdező: modellnek alacsony is vagy, és a súlyod is sok. Általában minimum 173 centi és ehhez 50kiló az ideális. Ilyen alkattal lehetnél ducimodell talán, bár ahhoz meg kevés vagy (már a súlyod, nem te xD) és még mindig alacsony.
10/15 anonim válasza:
A magasságod nem kizáró ok, valószínű, hogy még nőni fogsz és ahogy olvasgatok egyre többször látom, hogy sok 'alacsony' modell van (168-173 cm). Ha valakinek annyira érdekes és fotogén arca van valamint modellalkata, akkor a 168 cm mit sem számít. Próbálják már egy ideje visszahozni a divatvilágba az 'igazi női formákat', látok is néhány fotósorozatot, de valahogy mégis ragaszkodnak a divatmárkák az XS mérethez továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!