Közös fotózás? (kérdésed túl rövid)
elválal-e? Özönlenek a neten a fotósok és az ügynökségek!:D Persze nem olcsó dolog. Nézz körül neten, rengeteg fotósnak van honlapja(megtudod nézni az általuk készült képeket,árakat,elérhetőséget)
Nemhiszem hogy modell ügynökségre kell menni hiszen csak képeket szeretnél csináltatni saját magatoknak.(Ezt bármelyik fotós elkésziti:)) Szerintem pedig aranyos ötlet, ha nem sajnálod rá a pénzt stb. Jaa most olvasom. Ha hajad és a sminkedet is szeretnéd hogy szép legyen akkor viszont kérj a fotóstól! A legtöbb fotós(akiknél én jártam) mindegyiknek volt sminkese,fodrásza, de neten is találsz rengeteget:) soksikert!
Szia!
Nézz körül a neten, vannak fiatal fotósok, akik jó áron vállalják a fotózást. Ilyen például Sélley Zsanett, keress rá a google-ban. Tehetséges, és jó vele dolgozni. Ha tapasztaltabbat keresel, akkor Kecskeméti Dávidot ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!