31/39 Calico válasza:
Legközelebb vegyél fel egy rövidgatyát. :)
33/39 anonim válasza:
Ijesztően vékony vagy! Én is sportolok, de van formám is. :S
34/39 anonim válasza:
szerintem nem ijesztő, pont jó, vékony, szép, örülj neki, a póz am természetellenes eléggé:D
35/39 anonim válasza:
Kicsit természetellenes.....hirtelen mikor megnyitottam, azt hittem kisfiú pózol nőies pózzal. Aztán olvastam el a kommentjeidet és láttam lány vagy, szóval gondolom még nagyon fiatal.
Mindenesetre ha már szexi pózt akartál feltenni akkor legalább nem pasizokniban és ilyen bugyiban kellett volna, mert ez így amolyan hímnős fotó lett (bocs)
36/39 anonim válasza:
Nekem kicsit túl pipaszál vagy, de am látszik a derekadnál hogy azért lesz majd alakod, ha nagyobb leszel.
Most még elég gyerekes :) De úgyis nőiesedsz majd később.
Jah igen, ne bugyiba fotózkodj, vagy ne csodálkozz ha felkerülsz napiszarra, vegyél fel egy kisgatyát, cicanadrágot és a zokni is felejtős :)
38/39 anonim válasza:
Sztem. ha az arcod szép akk. fotomodell lehetnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!