Hány évesnek tippelitek ezt a lányt?
Figyelt kérdés
és mit gondoltok róla? ;p2011. márc. 21. 19:50
11/19 anonim válasza:
nagyon szép lány szerinteeeeem:)
12/19 anonim válasza:
13-14 körül.
Helyes arcod van, ez a haj viszont nem előnyös.
13/19 anonim válasza:
olyan vagy, mint a Született feleségekből Juanita:) olyan 12 éves lehetsz szerintem.
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Aranyosnak látszik. 12-13 lehet. Kicsit kerek a feje az tény, de a kor előrehaladtával majd változik.
16/19 anonim válasza:
14-15 körüli
széép de nem a legszebb
kb mint én csak idősebben :)
11L
17/19 anonim válasza:
husis. ha idősebb leszel problémáid lesznek vele sztem. am 13 lehetsz
18/19 anonim válasza:
most kiírtad hogy jaj mennyinek nézitek mit gondoltok róla és nem te vagy..tuti hogy te vagy.
14 éves lehet nagyon szép arca van, de a súlyfelesleg kicsit elrontja de amint fogy, a tokájából is fogy, szóval opár kg mínusz nem ártana.
19/19 anonim válasza:
hát ha később elkezdesz edzeni, fogyókurázni, talán megjavulsz... most még inkább átlagos vagy..
12-13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!