Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudok állandóan borostá...

Hogyan tudok állandóan borostás lenni?

Figyelt kérdés
Annyi emberen láttam már hogy szinte minden nap borostások..és van akiknek tiszta jól áll.. 16 vagyok már javában dús arcszőrzettel. Azért nem akarom őket kérdezni mert ciki is meg így talán pontosabb választ kapnék. Tehát van e erre valami praktika..hogy pontosabb legyek oldalt kicsit.. áll a bajuszt és a pajeszt nem gondoltam mind egy praktika érdekelne,előre is köszönöm és elnézést a regényért.
2011. márc. 21. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Villanyborotvával és gyakorlattal.
2011. márc. 21. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
úgy,hogy nem borotválod le az arcod,csak levágod rövidebbre. a párom ezt hajnyíró géppel szokta megoldani. Legrövidebb fokozatra állítja és levágja a szőrt az arcán.ennyi.
2011. márc. 21. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek hogy velem vagytok gyerekek!
2011. márc. 21. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

:D aranyos a kérdésed.

Nőként én is jobban szeretem, ha egy pasi borostás, volt is olyan pasim, aki mindig az volt, ő is hajvágógéppel vágta mindig, 1-es fokozaton. :)

2011. márc. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!