Szebb a műköröm, mint a rendes? Mit gondoltok erről?
Barátnőm (18) határozottan állítja. Mikor találkozunk, 100%, hogy lezajlik ez a beszélgetés:
-Miért nem csináltatsz műkörmöt?
-Mert a sajátom is hosszú, erős, és egészséges.
-Szerintem jobban járnál ha műkörmöt csináltatnál, mert sokkal szebb!
Hozzáteszem nem koszos, nem töredezett, mindig formára van reszelve, szépen ki van lakkozva. Aki ránéz a körmömre, elkezd irigykedni.(ezeket nem egoból mondom, tényleg így van).
Mi a véleményetek erről? Hogy lehet egy ilyen embert meggyőzni?
Szerintem minden esetben szebb a természetes köröm! Persze ápolni kell, törődni vele.
A műköröm nekem rögtön leírja az adott nőt: lusta még erre is.
nekem is ilyen körmöm van és eszem ágában sincs műkörmökkel elrontani. nagyon érdekel egyébként a körömdíszítés, körmeimet mindig festegetem, veszek külön olcsó műkörmöket amire tervezgetek :)
nehogy műkörömre váltsd, inkább szerezz be néhány lakkott és kísérletezz, egyszerű az egész :) ha kell könnyű trükköket, tecnikákat tudok adni, írj privátban :D
Nekem eléggé különleges és egyedi körmeim vannak/voltak. Lehet nevezni műkörömnek, de igazából a saját körmöm van megnövesztve és azon van a zselé. Szinte mindennap megdicséri valaki:) azért mert nem láttatok még igazán szép körmöket, attól még nem kellene elítélni egyből..ajánlanám ezt az oldalt:
Nekem is erős, egészséges körmeim vannak, nincs szükségem műkörömre, nekem is sokan irigylik. (:
Amúgy a műkörömmel sincs bajom, ha szolid. De a 4-5 centis hegyes karmoktól, meg a giccses-csicsás műkörmöktől hányok.
22L
Nekem szép erős körmeim voltak, /vannak, viszont mindig a húsnál szakadt be, ami nagyon fájdalmas, mindenbe beleakad, stb...ezért váltottam 5 éve műkörömre. azóta nincs ilyen gondom, 2szer volt leszedve, mert építkeztünk, és oda nem való. egyébként háztartást vezetek, mosok, főzök, takarítok, és semmi baja, mindent lehet vele csinálni. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az műköröm nélkül sem csinálja meg. Semmi káros hatással nincs, ha megfelelő szakember csinálja. A giccses, meg hasonló véleményről meg annyit, hogy mindenkinek más tetszik. Én például a franciára szavazok, ez mindig klasszikus, szép, igényes.
Aki kötözködni akar, az úgyis fog.
Neked, kérdező annyit, hogy ha Neked tetszenek a saját körmeid, akkor nem kell műköröm, a barátnőd meg ne akarjon olyat ráderőleteni, amit nem szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!