Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb hajszín?

Figyelt kérdés

ilyen színű hajam van:

[link]

szerintetek is minden második embernek ilyen a haja? mert én úgy veszem észre! annyira utálom a hajam! :S

2011. márc. 19. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:

nem, minden második embernek undorító festett haja van amivel kínlódik, tönkreteszi hogy ilyen szép színt kapjon. örülj ha a tiéd gyárilag ilyen.

szerintem nincs olyan hogy legszebb hajszín, mert nem mindenkinek ugyanaz áll jól. van akin a szőke szép van akin a barnak, fekete, vörös...

2011. márc. 19. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen színű a hajam :D

és az osztályban kettő kivételével az összes lánynak ilyen.

De a szőke nem olyan gyakori mint a barna.

Legszebb hajszín?

Minden hajszínnek vannak nagyon szép árnyalati, nem tudok választani

2011. márc. 19. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Tényleg elég gyakori ez a szőkésbarna hajszín, nekem is hasonló van és anno a gimiben le is szólt néhány osztálytársam (persze mind festett hajú lányok voltak).

DE ma már azért szenvednek, hogy visszanyerjék az eredeti hajszínüket és ne kelljen festeni, mert a sok festéstől töredezett és ritka lett a hajuk.

Most ők azok, akik irigykednek az én dús, csillogó hajamra.

Ja és nemrég voltam egy mesterfodrásznál, ő is mondta, hogy ne fessem be, mert nagyon ritka az olyan lány, akinek még eredeti hajszíne van.

2011. márc. 20. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon szép! nekem ez az árnyalatú barna tetszik a legjobban amit linkeltél.
2011. márc. 20. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
érdekes én nagyon kevés lányt látok ilyen színű hajjal. ami még hosszú is és ápolt, olyat meg szinte csak kis fiatal 16 éves lányokon. :(
2011. márc. 20. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ez a legszebb, nekem is ilyen, imádom.

2011. márc. 20. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

A türkizkék. Kék szemmekel és piros rúzssal gyönyörű.

[link]

[link]

2011. márc. 20. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ők is gyönyörűek.

2011. márc. 20. 12:27
 9/9 anonim válasza:
Szerintem a vöröses-barnàs haj a legszebb. De a te hajad is gyönyörű. Legalábbis nekem tetszik.
2015. aug. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!