Szerintetek melyik a legszebb hajszín?
ilyen színű hajam van:
szerintetek is minden második embernek ilyen a haja? mert én úgy veszem észre! annyira utálom a hajam! :S
nem, minden második embernek undorító festett haja van amivel kínlódik, tönkreteszi hogy ilyen szép színt kapjon. örülj ha a tiéd gyárilag ilyen.
szerintem nincs olyan hogy legszebb hajszín, mert nem mindenkinek ugyanaz áll jól. van akin a szőke szép van akin a barnak, fekete, vörös...
nekem is ilyen színű a hajam :D
és az osztályban kettő kivételével az összes lánynak ilyen.
De a szőke nem olyan gyakori mint a barna.
Legszebb hajszín?
Minden hajszínnek vannak nagyon szép árnyalati, nem tudok választani
Tényleg elég gyakori ez a szőkésbarna hajszín, nekem is hasonló van és anno a gimiben le is szólt néhány osztálytársam (persze mind festett hajú lányok voltak).
DE ma már azért szenvednek, hogy visszanyerjék az eredeti hajszínüket és ne kelljen festeni, mert a sok festéstől töredezett és ritka lett a hajuk.
Most ők azok, akik irigykednek az én dús, csillogó hajamra.
Ja és nemrég voltam egy mesterfodrásznál, ő is mondta, hogy ne fessem be, mert nagyon ritka az olyan lány, akinek még eredeti hajszíne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!