Nagyon dagi fejem van? O. o És milyen színű a hajam?
Figyelt kérdés
Ha bárki felismer, üdvözlöm, éppen betegen fekszem, és unatkozom, csak azért írtam ezt ki. x)
Amúgy tavalyi kép, már kicsit másabb a frufrum.
2011. márc. 19. 20:34
31/34 anonim válasza:
Igazad van, ez nem fikázás:
"úristenxD" - már ez egyfajta gúnyos megszólítás
"olyan a fejed mint ha valami anorexiás lennél..már neis haragudj!!" ezzel meg már direkt lenézed a kérdezőt!
Hány éves vagy őszintén??? 13?
-.-"
32/34 anonim válasza:
háát neked esetleg gúnyos de nekem nem.
ez csak vélemény okostojás!:).neki meg ha van annyi esze akkor véleménynek veszi! ennyi! meg szerintem nem neked írtam!
33/34 anonim válasza:
03-21 11:37
Te biztosan valami ideges csaj lehetsz, aki tényleg csúnya, és nembírja elviselni hogy vannak szebbek is tőle.. :D
Na szál a kérdezőnek : nagyon helyes vagy, nekem tetszel:)) És én nemnézlek 11évesnek ezen a fotón.
34/34 anonim válasza:
Hát én is a véleményemet fejeztem ki a "bunkó paraszttal". Azt is lehet nem?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!