Vannak még eredeti hajszínű lányok?
Figyelt kérdés
Már 12 évesen is festett hajú lányokat látok amerre járok ... Vannak még eredeti hajszínű lányok ?2011. márc. 19. 16:00
31/35 anonim válasza:
nincsenek :D
jó, persze vannak, de nagyon kevesen, osztályból 16 lányból 3. nekem alapból sötétbarna a hajam, 14 évesen padlizsános melírom volt, utána 1 évvel szőke melír, később teljes szőke ( 2-3 hónap max), aztán 16 éves korom óta középbarna vöröses fénnyel. ez az igazi, azt hiszem.
18L
32/35 anonim válasza:
Én:)nekem eredeti szőke a hajam,gyönyörű világos szőke és azt hiszem,hogy soha nem fogom megfesteni
33/35 anonim válasza:
Az én osztályomban 18 lány van, ebből csak kettőnek van festve a haja.
(10-edikesek vagyunk)
34/35 anonim válasza:
Igen, az enyém eredeti fekete :)
35/35 anonim válasza:
Nincs eredeti fekete haja magyar embernek, maximum nagyon nagyon sötét barna. (fodrász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!