Nagyon vékony vagyok? (Képek rólam lent)
Figyelt kérdés
A szüleim sokat mondják, hogy milyen vékony vagyok, egyek többet. Próbálok is, mindig sokat eszem, csokit is, de semmi változás. Apum is ilyen vékony, bizti rá hasonlítok, de akkor sosem hízok?
Képek: [link]
És jól állnak az ilyen szűk nadrágok?
Ha mondjuk igy eszem továbbra is, nem tul keveset, nem tul sokat,akkor lehet-e nagykoromra ilyen alakom, mint nekik?: [link]
Esetleg sportoljak, h izmodosodjon a lábam?
Csak őszinte,és nem kötekedő válaszolók írjanak.
14L
2011. márc. 19. 14:11
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Gondolkoztam azon, hogy sportoljak : Naponta egy bizonyos ideig futás, azután valami tornázás, fekvőtámasz, illetve gugolások. Ez így hatásos lesz?
2011. márc. 19. 15:07
14/18 anonim válasza:
miből lesz a cserebogár?! ://
15/18 A kérdező kommentje:
???
2011. márc. 19. 20:57
16/18 anonim válasza:
szerintem egy kicsit izmosodnod kellene.. majd. most még nagyon kifejletlen az alakod, ahogy megindul a hormonváltozás a testedben hidd el, hogy leszel még ennél vékonyabb, de az is lehet, hogy sokkal szélesebb csípőd lesz és vékony derekad, szóval nőiesedni fogsz. szerintem nyugodtan hordj csőnadrágot, az sokkal jobban áll, jobban kiemeli az alakodat, minthogy lógós nadrágokat hordj. az nem szép és nem kell elrejtened magad. :)
17/18 anonim válasza:
ja igen. és ha sportolni állsz neki, ne csak a lábadra gyúrj! :)
18/18 anonim válasza:
hát baszod ha csak csokit eszel biztos nem fogól meg hízni xD:D.
és szánalmasan állna a szűk nadrág..mint ha csak csontod lenne xD már ne is haragudj:).szerintem bő nacit vegyél fel..vagy török nadrágot..abba nem látszol olyan vékonynak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!