Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honna tudom, hogy igazi bőr-e...

Honna tudom, hogy igazi bőr-e a kabátom? (Philip Russel)

Figyelt kérdés
A Jeans Clubba vettük 11 000 ft-ért. Elég bőr szaga van, de hát ebből nem tudom megmondani.
2011. márc. 19. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
bőrt megállapítani a legegyszerűbben úgy tudod hogy meg kell nézni a bőr "fonákját". tehát a hátoldalát mert az mindegyiknél jellegzetes hasított bőr,mondjuk a zsebénél, egy varrás lezárásnál,vagy illesztésnél... ha a hátoldala hasított bőrre emlékeztet akkor bőr, ha ilyen szövet ,cérnával és puha habos műanyaag szerű anyaggal bevonva akkor műbőr :) a szagra meg ne alapozz meg arra hogy elnyomod a csikkeket rajta mert a tűzbiztos kofferek is műanyagból készülnek ;)
2011. okt. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!