Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stílusváltás! Van itt olyan,...

Stílusváltás! Van itt olyan, aki viszonylag rövid idő alatt teljesen megváltozott, mást stílust vett fel? Milyenből mi lett? Mennyi idő alatt? Lányok, srácok válaszát várom.21F

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bárhonnan is indulsz a végén a nőiesnél kötsz ki. Én rózsaszín tüncimünciből lettem egy igazi díva.
2011. márc. 21. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
ma 20:41 főleg ha férfi vagy:DDD
2011. márc. 21. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, még amikor általánosból gimnáziumba kerültem. Általánosban mindenki avval volt oda, hogy csak rózsaszínt hord. Én pont ezért vetettem anyuval mindig rózsaszín cuccokat, hogy legalább egyvalami legyen rajtam ilyen színű. Zenében nem volt semmilyen stílusom, azt hallgattam, ami a tévében ment (szóval popzenét).

Aztán gimnáziumban a felsőbb évesek 80%-a rocker volt, mi meg még könnyen alakíthatóak voltunk, tehát akkor kidobtam a rózsaszín dolgokat, vettem feketéket (xxl-es zenekaros pólókat, kínais tornacipőt...bénán csináltam), átálltam a popról a Pokolgépre meg Ossianra. Mi lettünk a nagy rockerek, de eléggé bénák voltunk benne, kilógtunk a kocsmába ugyan, de csak az énekkart mertem ellógni...de azóta is rockot hallgatok, tehát megmaradt, sőt átalakult, mára sokféle rockot meghallgatok, deathcore-t főleg :P meg ugye maradt a Pokolgép, Ossian is :) És az Alvin <3 de ezek csak a fontosabbak.

Nekem egy hónap volt kábé a stílusváltás. De mára már rendes ruhákban járok, szóval azért változtam, csak belsőleg nem .

Bocsi a kisregényért :)

21/L

2011. márc. 21. 21:05
 14/18 Horkýže Slíže ***** válasza:

Nekem ez nagyon fura hogy valaki par honap alatt kepes ennyire megvaltozni stilus teren.......engem meg soha nem kapott el ez hogy most mindenkeppen valtoznom kelen....lehet bennem van a hiba?....13 eves koromtol ugyan abba a stilusba mozgok es soha nem ereztem azt hogy noisen kellene oltoznom hisz soha semmi hatranyom es problemam nemvolt beloe amilyen vagyok/rocker/....pedig voltak hajmereszto kinezeteim/kiborotvalt hajtol,egy csomo piercing stb...../:-DD

amugy ha valtozni szeretnel sok sikert hozza

21/L

2011. márc. 21. 22:51
 15/18 A kérdező kommentje:

nekem legjobb haverom akar stílust váltani

nekem jó szerintem a mostani stílusom, csak néha változatosabban akarok öltözni

2011. márc. 21. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
gimis koromban én is a goth felé hajlottam, rengeteg fekete, sok smink, de aztán szép lassan nőttem ki belőle, szerintem nem megy ez egyik pillanatról a másikra, márcsak azért sem, mert egyszerre kidobni az egész szekrényt és telepakolni vadonatúj holmival, elég költséges is lenne. szóval lassacskán visszatértek a színek, most teljesen átlagos 27 éves lánynak/nőnek látszom, inkább az alkalomhoz öltözök, minthogy mindig ugyanolyan legyek. zenében most is rockot/metalt hallgatok. ha épp koncertre megyek, akkor oda még mindig jöhet a fekete csipke, bársony és társai :)
2011. márc. 22. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Sima,nőies stílusom volt,most meg emo. Fekete haj,pirszing,erősebb festés,más ruhák,stb..
2011. márc. 22. 14:17
 18/18 anonim válasza:
13-15 éves koromig kemény rokker voltam, aztán 16 éves koromba kezdtem úgymond "normál öltözködni" aztán mostanában valamiért úgynézek ki mint valami hivatalnok :D odáig fajult a dolog, hogy bőrcipőt hordok, és 4 hónapja megszabadultam a hosszú hajamtól is... (most 17 vagyok)
2011. ápr. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!