Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem fizetem ki az...

Mi lesz ha nem fizetem ki az Avon csomagot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom nem kapod meg ;) : D

vagy szólni fognak...

2011. márc. 18. 15:03
 2/2 kittenke ***** válasza:

Attól függ, h te tanácsadó nő vagy-e v tanácsadó nőtől rendeltél.

Ha tanácsadó vagy, akkor szerintem addig nem rendelhetsz újra, ameddig nem fizetted ki a csekket. Esetleg, ha sokáig nem fizeted be, akkor letiltanak v ki kell fizetned egy külön összeget büntetésként.

Ha mástól rendeltél, akkor csak saját magadat járatod le és a megbízhatatlanságodat bizonyítod be.

A tanácsadó vagy addig jár a nyakadra, amíg nem fizetsz, vagy visszakéri a termékeket, vagy rád hagyja, de akkor biztos vagyok benne, hogy tőle soha többet nem rendelhetsz és az ismerőseivel is megosztja a véleményét rólad. Akkor majd ők sem fognak benned bízni és nem szívesen teljesítik a rendelésed.

Szóval egyszerűbb, ha kifizeted.

2011. márc. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!