Magyarországon miért nincsenek ekkora leárazások?
jártam kint más országokban és új, divatos ruhákat, kiegészítőket szinte 70%-kal leáraztak.
Magyarországon azokat árazzák le általában, ami már kiment a szezonból, vagy egyszerűen nem veszik.. és ha 50%-os leárazást látunk, akkor már nagyon örülünk..
ez miért van?:D
Mert a magyarok gyorsan és 100%-os haszont akarnak maguknak..Minél előbb meggazdagodni..ez a cél..
Én sokszor vásárolok 70% árengedménnyel a testvéreimnek,barátaimnak.Megírják,esetleg elküldik a képet is,hogy mi kell nekik,milyen méret,milyen színben.Én megveszem,majd elpostázom nekik..Még így is bőven megéri az otthoniaknak ha fizetik a postát..De ha úgy kell vásárolnom,hogy nem sokkal rá haza látogatok,akkor személyesen viszem haza nekik...
Gondolj bele..Divatos topokat átszámítva 300-600 forintért veszek(1-2 font)
Márkás,divatos cipőket is jóval olcsóbban megveszem,mint otthon bárki..
"és mellé még ott van, hogy itthon sokkal kevesebbet keresünk. nincs teljesen párhuzamba a dolog:S"
Mégis otthon sokkal többet ad ki az ember mindenre,meg mindenáron csakis a legújabb divatot,trendit követi..HA látnád,hogy Angliában mennyire nem foglalkoznak a divattal,a trendi dolgokkal.Ők megveszik ami tetszik nekik és kész..Nem azt nézik,hogy ez a ruha tavalyi vagy tavalyelőtti divat..Ha jó ,ha tetszik akkor már a kosárban van..
Azért én nem panaszkodnék,mert akárhányszor hazamegyek,csak tátom a számat,hogy a fiatalok akik még iskolásak milyen jó kis kocsival rohangálnak,százezres telefonnal vagánykodnak,és nem egyszer látom,hogy 20-30 ezres cipőket vesznek..
Inkább az a baj,hogy túl nagyok lettek az igények...A világon bárhol ez nem lett nagyobb,csak otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!