Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 7cm-es ful nagyon nagy?

Egy 7cm-es ful nagyon nagy?

Figyelt kérdés
Most , hogy leegettem a hajam a hajvasaloval sajnos le kellett vagjam a hajam rovidre...en sohase szerettem a rovid hajat (de azert sohase volt nayon hosszu se)...es a fuleim azok most eleg nagyok lettek(nagynak latszanak)...tudom ,hogy ez hulye kerdes de nagyon nagy??? ... 7cm...Megirhatjatok , hogy nektek mekkora es koszi ,ha valaszoltok...14/f
2009. febr. 22. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem olyan extrém nagy...

Nekem 6 cm és lány vagyok. Az enyém inkább kicsi vagy átlagos.

2009. febr. 22. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy mérted, de én a porcos rész legkiállóbb részétől a fülcimpa legkiállóbb részéig mértem, és 6 cm + pár mm. Szóval sztem, semmi gond nincs a fülméreteddel. ;)
2009. febr. 22. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is 6, de elég nehéz volt megmérni, itt szerencsétlenkedtem a kistükörrel :)

Én is lány vagyok. Szerintem 7 cm normális. Lehet csak neked furcsa...

szerintem ne aggódj emiatt.

2009. febr. 22. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi a segitsegeket
2009. febr. 22. 18:53
 5/7 Hortobagyi válasza:
50%
Óh, ne is foglalkozz magaddal. Milyen nagyszerű. Pl. elmehetsz egy vízitúrára. Meg látod. Milyen nagyszerűen lehet evezni véle.
2009. febr. 22. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Én is lány vagyok, nekem is 7cm-es a fülem, nem nagy :D szóval szerintem neked sem... :)
2009. febr. 22. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
15:58-as, hát te mekkora barom vagy! Neked nemhiszem h jólesne!
2009. nov. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!