Szerintetek hogy, mivel csinálják ezeket a hajakat? (LINK)
2011. márc. 17. 19:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó minőségű, nagy méretű hajcsavarókkal és valaki segítségével tudod megcsinálni a legszebbre és a legtartósabbra. De ha ügyes vagy akár hajvasalóval vagy hajsütővassal is menni fog. Bár, ha pontosan olyat szeretnél mint a képen, akkor a legjobb ha fodrásszal csináltatod. :)
2/4 anonim válasza:
Ma már hajvasalóval is nagyon jó hullámokat lehet csinálni. YouTube-ön keresd meg frmheadtotoe csatornáját. Ez egy koreai csaj, van egy videója h hogyan hullámosítsd a hajad hajvasalóval. Én is így tanultam meg.
3/4 anonim válasza:
szerintem vagy nagy méretű hajcsavarokat használj, vagy pedig hajsütővasat. a hajcsavarok nem roncsolják annyira a hajat, de kicsit macerásabb megcsinálni (legalábbis nekem9. de ha hajsütővasat használsz, akkor meg hővédő spray-vel fújd be a hajad és akkor nem roncsolja az sem a hajad minőségét. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokaat. Akkor veszek hajcsavarókat...de abban még tudnátok segíteni, h milyet? Szivacsosat nem szeretnék, mert attól nagyon hullámos lesz a haj, és felugrik. Mit ajánlotok? Kb. árral...
2011. márc. 19. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!