Lányok! Igénytelenségnek számít ha egy fiú nem borotválja a hónalját és az erős izzadságot beissza?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 16:42
11/20 anonim válasza:
Nagyon igénytelen még fiúknál is a hónaljkutya.
12/20 anonim válasza:
Hónaljszőr ? Nem gáz.
Izzadtságszag ? Gáz !!
14/20 anonim válasza:
a hosszú szőr engem is zavar..izzadságszag meg szőrtől függetlenül undorító..legyek már annyira fontos neki, hogy fürdik vagy valami:D
16/20 anonim válasza:
a szőrösségnek és az izzadtság szagnak semmi köze egymáshoz! Sőt, ha csupaszra van borotválva, könnyebben és hamarabb beizzad!
17/20 anonim válasza:
17:08 válasza hogy lehet 100%-ig hasznos?Mióta gáz a férfi lábszőr?Úristen....
Amúgy én lesz@rom ha szőrös vagy sem, de büdös ne legyen.(mindkét megoldásnál elkerülhető a szag)
18/20 anonim válasza:
Nagyon igénytelen és undorító!
19/20 anonim válasza:
Gratulálok a sok értelmes pontozónak, akik szerint nem elfogadott a férfi lábszőr.(mivel le lettem pontozva).
20/20 anonim válasza:
Én is utálom a szőrös pasikat. Legyenek már annyira igényesek magukhoz h szőrtelenítsék a hónaljukat és a lábukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!