Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A vékony férfiak miért a...

A vékony férfiak miért a dagadt nőkre buknak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 08:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Ez így nem igaz. Sőt nem is nagyon látok dagi nő/vékony férfi párosokat. Mellesleg szerencsére nem mindenki a külsőre megy. Engem sem érdekel hogy néz ki valaki ha tetszik az amilyen belül. A legtöbb értékes ember pedig nem a szépek közül kerül ki. Én ezt vettem észre.
2011. márc. 16. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is ez csak általánosítás...

Amúgy én nem vagyok vékony, de sose tetszettek a vékony pasik, valahogy nem szeretem, ha a pasi soványabb, mint én.

2011. márc. 17. 11:29
 13/19 A kérdező kommentje:

"Elég csúnya kifejezés az h dagadt. Sose tudhatjátok ki miért hízik meg. Pl hízhat betegség miatt is, arról pedig nem tehet! És a külső nem minden! Szerintem sokkal többet ér a belső, h milyen ember! Mert lehet vki bombázó ha megszólal és sík buta. Szerintem így általánosítani tiszta hülyeség!

"

A kedvedért pontosítva a kérdést:

A vékony férfiak többsége miért a dagadt nőkre bukik?

Tudom, hogy vannak betegségek, de légyszi most ne a kivételekről beszéljünk, hanem a megfigyelhető tendenciáról. Azaz általánosítsunk!

(Te pl kövér nőként elmondhatnád, hogy mit eszik rajtad a vékony pasid, ha így van. Vagy a vékony pasik mondhatnák el, hogy miért teszik ezt....)

Mellesleg nem minden bombázó buta, neked sem kellene általánosítanod. És nem mindenki bombázó, aki nem dagadt. És van annyi buta primitív dagadt nő, hogy iszonyat. És egyszerű, visszafogott, normál kinézetű nők is vannak a végletek között, ráadásul eszük is van, mint pl nekem.

2011. márc. 21. 09:05
 14/19 A kérdező kommentje:

"am a kérdésre válaszolva: talán azért mert a vékony férfiaknak is van egyfajta komplexusuk, mint a dagadt nöknek, és így olyan párt keresnek akik mellett nem érzik lealacsonyodva magukat"

Na ez az, én is ilyesmire gondolok. Hogy úgy érzik, nem túl vonzóak, mert vékonyak, ezért olyat keresnek, akik szintén nem túl vonzóak. Pedig ez hülyeség, mert szerintem nincs is vonzóbb, mint egy vékony férfi.... (Mondom ezt teljesen normál súlyúként.)

De vajon akinek dagadt barátnője van, az tényleg tetszik neki úgy, mint ahogy nekem az egyszálbél pasik? Szereti a gyűrögetni a hurkáit, vagy mi?

Esetleg azt hiszi átragadt róla néhány kiló ezért beletörődik?

2011. márc. 21. 09:16
 15/19 A kérdező kommentje:

"Lehet egy ducibb nőbe több élet van mint egy girnyóba aki hasát mossa és a háta habzik. Ha már ennyire a dagadtnál tartunk. A csontkolosszusokba mi a szép, hogy zörögnek a csontjai?????"

Hát ez az, hogy a duci nők eléggé le vannak lassulva, pont a girnyókban van több élet.

Csontkolosszusokat biológia szertárakban lehet látni, azoknak zörögnek a csontjai. A girnyókon van hús, bőr, izom, tehát élnek és nem zörögnek még. A dagadtaknak is vannak csontjai, még ha rejtve is, de ha biosz szertárba kerülnek, ők is zörögnek majdan.

2011. márc. 21. 09:20
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Sejtettem a kérdés indítékát, de most ezt megerősítetted bennem ezzel:

"szerintem nincs is vonzóbb, mint egy vékony férfi"

Az általad kiszemelt vékony pasi lelépett egy "dagadt nővel", és ez számodra feldolgozhatatlan :-D Megesik...

2011. márc. 21. 13:23
 17/19 A kérdező kommentje:

tegnap 13:23

:-D Tévedsz Dagika!

Tudod a megfigyelhető tendenciákra szerettem volna magyarázatot kapni lehetőleg olyan vékony srácoktól, akik a dagadt nőkre buknak. De az egyetlen vékony srác, aki válaszolt, ő épp a kivételbe tartozik. Rajta kívül pedig csak te írtál és hozzád hasonló nők, akik feltehetően szenvednek a zsírtól, illetve akiket szintén érdekelne a magyarázat.

Ugyanígy érdekelne, hogy a hatalmas izmos pasik miért az ilyen kistestű nőkre buknak, mint amilyen én is vagyok. Miért nem valami masszívabb nagy darab nőkre...?

De úgy látszik, ezekre a kérdésekre csak felháborodott defektes libusok válaszolnak. Nem baj.

2011. márc. 22. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

Ja, van kb 6 kg feleslegem, de ez nekem nem olyan szenvedős kategória:-D

Am ha már itt tartunk: Volt már 60 kg-os "fújja el a szél" típusú pasim is (nem jönnek be), volt szépen kidolgozott, izmos testű, teljesen átlagos, és mackós testalkatú, nagydarab is, úgyhogy nem lehet semmilyen tendenciát felállítani.

De amit írtam, biztosan talált. Te írtad, nem érted, miért élik meg komplexusként, hogy vékonyak, mikor szerinted az vonzó. Számukra lehet, hogy a dagadt nő vonzó, ez neked lehet hihetetlen, viszont én nem sértegettelek, meg szerintem más se, az, hogy nem tetszenek a válaszok, 1 dolog, de lehetnél kevésbé bunkó, a stílusod már a kérdés feltevésénél megmutatkozott (nem csak nekem tűnt fel...;-))

2011. márc. 22. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

Ja, még mindig előző vagyok.

Eszembe jutott egy blog, [link] hogy elhidd, ilyen is van, és csak azért linkeltem, mert a szerkesztője pont nem vékony testalkatú, hanem sportoló.

2011. márc. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!