Fotó modell akarok lenni, mi kell ahhoz?
esetleg kép?
így látatlanban elég nehéz megállapítani, hogy kell-e arcplasztika a fotómodellségedhez
Fotómodell 174-176 centitől lehet az ember, ha jól emlékszem, én is voltam anno válogatáson. Legalábbis a szó szoros értelmében vett fotómodell. Ha alacsony vagy, hiába jó a tested, kifutóra nem mehetsz. Reklámokba statisztának, esetleg újságokba egy-egy fotóhoz oké, de ahhoz meg olyan arc kell, ami jól sminkelhető-alakítható, nem beszélve a testről.
És igen, rengeteg pénz. A portfólió nem olcsó - vagy ha olcsó, akkor nem jó -, és rengeteg kilincselés az ügynökségeknél, hogy tegyenek be a nyilvántartásukba, ami megint csak pénz. És nem árt legalább egy nyelvet legalább középszinten beszélni.
Sok sikert.
szia én modell vagyok és elég kicsi ahoz képest, éppen hogy csak 172,különben bennem láttak tehetséget ezért ingyen megcsinálták a pórtfoliót(mivel úgyis megtérül az ára),ja és tudnod kell hogy egy nagyon jó ügynökség nem veszfel egy 170 alacsonyabb emberekt mivel nekik sokkal jobban megéri aki egy manöken és foto modell is lehet, mint egy egy olyan aki csak fotomodellnek jó. Amint meglett a pórtfoliom mát kaptam londonból munkákat szoval rá 2 hétre már lonondban voltam és ott voltam 1 hónapot,rengeteg castingra és fittingre jártam, de a legjobb munkák:az a bazaar magazin címlap és chanel divatbemutató.
utána 4 hétig voltam otthon és utána mentem ki a párizsi divat hétre ott csak 3 napot voltam és onnan még milánóba repültem és onnan haza. Szóval nem hogy a nagyvilágot szinte egyedül járom és teljes angol tudásra is szükségvan, nem mindenki tud benne meglenni mert emelett keményen tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!