Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gondolkodom egy tetováláson,...

Gondolkodom egy tetováláson, vélemények?

Figyelt kérdés
A nyakamra gondoltam, hátulra a hajam alá néhány csillagot. Sima fekete, nem színes. Néhány különböző méretű csillag, ami a hajvonaltól fut le kb a vállaim magasságáig középen. Haj többnyire eltakarja, és nem is annyira feltűnő meg nagy. Mit gondoltok? 22/L
2011. márc. 15. 15:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem jó, Rihannának hasonló van, és sose akarj olyan tetoválást(meg mást se igazából) ami van már valakinek.
2011. márc. 15. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
nagyon sok embernek van ilyen, így nem érdekes és egyedi
2011. márc. 15. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem személytelen.

miért szeretnéd megcsináltatni? van valami mély jelentése számodra?

2011. márc. 15. 15:52
 4/10 A kérdező kommentje:
csak nagyon tetszik
2011. márc. 15. 15:53
 5/10 A kérdező kommentje:

[link]

ilyemire gondoltam, csak középen, a hajvonaltól kiindulva

2011. márc. 15. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
ha tudsz a leendő tetoválásodnak jelentőséget adni,pl vlamilyen alkalomra csináltatod,v pedig magának a tetoválásnak van szimbóluma,akkor érdemes tetováltatni..pár divatcsillagnak szerintem semmi mondanivalója...Viszont egy jó felirat csillagokkal párosítva már érdemesebb lenne!Csak egy tipp volt mielőtt még megcsináltatnád...
2011. márc. 15. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:
az, hogy gondolkodom rajta, nálam nem azt jelenti, hogy akkor jövő héten rohanok is megcsináltatni :) csak érdeklődöm, információt gyűjtök, aztán majd talán hónapok múlva, ha még mindig akarom, megcsináltatom
2011. márc. 15. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Tetovált egyencsajokon vagy ilyen, vagy pillangó, vagy nonfiguratív ribancrendszám van. Tényleg semmi jelentése, uncsi, stb. De ahogy érzed... viszont két év múlva valami más jön majd divatba úgyis...
2011. márc. 15. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiúknál, lányoknál egyaránt divat mostanság csillagot varratni. Egyentetkó. Ezt nem tudod lecserélni, mint a megunt gönceidet. Gondold át, mielőtt belevágsz.
2011. márc. 15. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy tetoválást akkor van értelme csináltatni, ha jelentése is van. Nagyon szeretnék én is valamit, nekem is tetszenek a csillagok (nem a divat miatt, egész kiskorom óta csillagmániás vagyok), de már _csakazértsem_ kell így, hogy minden második emberen ez van, nemtől függetlenül. Sőt, igazából egyetlen emberen szeretem csak a csillagtetoválást:

[link]

22L

2011. márc. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!