Gondolkodom egy tetováláson, vélemények?
Figyelt kérdés
A nyakamra gondoltam, hátulra a hajam alá néhány csillagot. Sima fekete, nem színes. Néhány különböző méretű csillag, ami a hajvonaltól fut le kb a vállaim magasságáig középen. Haj többnyire eltakarja, és nem is annyira feltűnő meg nagy. Mit gondoltok? 22/L2011. márc. 15. 15:40
1/10 anonim válasza:
Nem jó, Rihannának hasonló van, és sose akarj olyan tetoválást(meg mást se igazából) ami van már valakinek.
2/10 anonim válasza:
nagyon sok embernek van ilyen, így nem érdekes és egyedi
3/10 anonim válasza:
szerintem személytelen.
miért szeretnéd megcsináltatni? van valami mély jelentése számodra?
4/10 A kérdező kommentje:
csak nagyon tetszik
2011. márc. 15. 15:53
5/10 A kérdező kommentje:
2011. márc. 15. 15:56
6/10 anonim válasza:
ha tudsz a leendő tetoválásodnak jelentőséget adni,pl vlamilyen alkalomra csináltatod,v pedig magának a tetoválásnak van szimbóluma,akkor érdemes tetováltatni..pár divatcsillagnak szerintem semmi mondanivalója...Viszont egy jó felirat csillagokkal párosítva már érdemesebb lenne!Csak egy tipp volt mielőtt még megcsináltatnád...
7/10 A kérdező kommentje:
az, hogy gondolkodom rajta, nálam nem azt jelenti, hogy akkor jövő héten rohanok is megcsináltatni :) csak érdeklődöm, információt gyűjtök, aztán majd talán hónapok múlva, ha még mindig akarom, megcsináltatom
2011. márc. 15. 16:29
8/10 anonim válasza:
Tetovált egyencsajokon vagy ilyen, vagy pillangó, vagy nonfiguratív ribancrendszám van. Tényleg semmi jelentése, uncsi, stb. De ahogy érzed... viszont két év múlva valami más jön majd divatba úgyis...
9/10 anonim válasza:
Fiúknál, lányoknál egyaránt divat mostanság csillagot varratni. Egyentetkó. Ezt nem tudod lecserélni, mint a megunt gönceidet. Gondold át, mielőtt belevágsz.
10/10 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy tetoválást akkor van értelme csináltatni, ha jelentése is van. Nagyon szeretnék én is valamit, nekem is tetszenek a csillagok (nem a divat miatt, egész kiskorom óta csillagmániás vagyok), de már _csakazértsem_ kell így, hogy minden második emberen ez van, nemtől függetlenül. Sőt, igazából egyetlen emberen szeretem csak a csillagtetoválást:
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!