Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik női sztárna...

Szerintetek melyik női sztárnak van a legjobb alakja?

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok hogy milyen alak tetszik az embereknek mert én nem szeretem az alakom de mások szerint ez a normalis. képet is linkelhettek ha akartok + kort és nemet is létszi:)
2011. márc. 14. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Agyon photoshoppolt képeken jóhogy mindenki jól néz ki, úgy nem nagy kunszt jó nőnek lenni. :D

Értem ezt Scarlettre, mert igazából neki egyáltalán nincsen jó alakja.. Kimész az utcára és 10 percen belül minimum 20 ilyen jön veled szembe, ha nem több. És az az érdekes, hogy még rá azt mondod, hogy bomba meg gyönyörű meg tökéletes meg blablabla, addig lehet, hogy egy sima, hétköznapi, ugyanilyen testalkattal rendelkező nőre meg már azt mondod, hogy kövér, formátlan és fogynia kellene. Nem tudom, ez csak egy egyéni vélemény, de én sosem értettem, hogy lehet rá vagy pl Kim Kardashianra azt mondani, hogy tökéletes az alakjuk. Hol tökéletes? :) Szerintem ők életükbe nem sportoltak intenzíven, ellentétben a többiekkel, akiket ide belinkeltek.

Nicole Scherzinger, na ő tökéletes, rajta hibát szerintem nem lehet találni. Marisa Miller, Thalia és Megan Fox is szépek, rajtuk látszik, hogy tesznek is az alakjuk szépségéért.

Nem azt mondom, hogy Scarlett csúnya lenne, de ő annyira formátlan, olyan kis puha, izmot vagy feszességet én nyomokban sem látok rajta.. (A melle viszont szép:D)

[link]

[link]

[link]

[link]

Na de amúgy szerintem a tökéletes női alak:

[link]

[link]

[link]

És ő szülés után néhány hónappal nézett így ki..

2011. márc. 15. 13:42
 12/12 A kérdező kommentje:
ige pont ezt akartam mondani hogy 1 profi fotón bárkinek lehet bomba alakja. scarlett sztem se álomnő de ő legalább nem àllt be a soványak táborába hanem elfogadta a testét úgy ahofy van. kim kardashian meg ronda a nagy seggével
2011. márc. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!