Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miként zajlik az AVON termékek...

Miként zajlik az AVON termékek vásárlása, és fizetése?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én Oriflame-s vagyok, de ugyanaz. Kiválasztod a katalógusból ami tetszik, és szólsz egy tanácsadónak. Ő meg elhozza neked. Pl, ami 1000 Ft a katalógusban, azt egy tanácsadó 700-800 Ft-ért elhozza. És az árrés az övé. Így keres vele pénzt. Ha sok terméked ad el, még akár jól is kereshet vele, de általában csak mellékkeresetnek jó az Avon vagy Oriflame.
2011. márc. 13. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Az egy nagy hülyeség amit az előző írt :D

Az, hogy NEKED barátod vagy ismerősöd a tanácsadó azért hozza olcsóbban mert a tanácsadónak adják egy bizonyos százalékkal kevesebbért a terméket ha neked olcsóbban adja el mint a katalógusban van akkor azzal ő semmit nem keres.:)

Nade úgy van, hogy kinézed a terméket felírod a kódját elmondod a tanácsadónak, hogy melyik kell és megrendeli értemész vagy elhozza neked és kifizeted neki.

2011. márc. 13. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első márpedig jól írta.

A tanácsadó elhozza a terméket mondjuk 900Ft-ért, és pl. 1100Ft-ot kér el a vásárlótól, annyit, amennyi a katalógusban szerepel. Vagyis ezen a terméken 200Ft-ot keresett.

Bár ez teljesen lényegtelen a vásárló szempontjából, a lényeg, hogy kiválasztasz egy terméket, leadod a tanácsadónőnek a termék kódját és nevét, ő elhozza a terméket, te pedig kifizeted neki. Ennyi.

2011. márc. 13. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ugyanezt írtam én is de a tanácsadó nem a vevőnek hozza el 700-800 ft-ért hanem a tanácsadónak adják oda az AVON-tól annyiért, ő pedig továbbadja katalógusáron a vevőnek.
2011. márc. 13. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Buta vagy. Olvasd el amit írtam. Egy szóval nem mondtam azt, hogy a saját árán adja el. Csak felvilágosítottam a kérdezőt, hogy miből van a tanácsadóknak pénze. Árrés.
2011. márc. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!