Nagyon csúnya ez a száj? (kép)
Figyelt kérdés
Neten láttam egy képet onnan vágtam ki a csaj száját.
Kb. nekem is ilyen.
Szerintetek csúnya?
2011. márc. 10. 20:46
12/20 anonim válasza:
nekem csak hasonló..de pont illik hozzám:D
13/20 anonim válasza:
Ha rossz kedvem lenne ezt írnám:
Remélem nem gondoltad a sztoridat komolyan. Nyugodtan valld be, hogy a tiéd, csak azért hazudsz, mert a negatív kritikákat úgy akartad hárítani, hogy "amúgy nem az enyém".
És nagyon is szereted a szádat és direkt negatívan kérdezel rá, /mennyire csúnya?/ hogy azt olvasgasd, hogy ahh neked milyen szexi ajkaid vannak.
De mivel jó kedvem van, csak a kérdésre válaszolok:
Nem nagyon, csak egy kicsit.
16/20 anonim válasza:
Mivel a képfeltöltés.hu a belinkelt oldal és egy fotórészlet látható, ezáltal egyértelmű hogy nem kivágott hiszen ha neten találtad akkor miért kellett volna külön feltölteni? De mindegy, a fő hogy átlagos. Nem csúnya és nem extra szép, átlagos a szád a képen :)
17/20 anonim válasza:
Elárulnád, hogy ezen mit tartasz csúnyának? Szépen kifesthető, nem túl vastag. Olyan pont jó.
18/20 anonim válasza:
Ha ilyen képet linkeltél volna akkor jogos lenne a kérdésed:
De amit linkeltél az egy teljesen átlagos, normális száj. Nem csúnya.
19/20 anonim válasza:
nekem is kb. ilyen szám van... szerintem nem csúnya. mért lenne az?
20/20 anonim válasza:
fasza, a pasik tuti imádni fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!