Hogyan világosítsam a szemöldököm, ha elrontottam?
Figyelt kérdés
A kozmetikusom szül,így megkérdeztem tőle,hogy sajátlezűleg hogyan világosíthatnám a szemöldököm!Sajnos olyan márkájú festéket nem kaptam,ami neki van,de a fodrászkellékesben azt mondta a csaj,hogy a másik márka is nagyon jó!Világosbarna szemöldököt akartam,és a legvilágosabb barna festéket adta,ami létezik!Leszívtam a hajam oky-val,majd rákentem a világos festéket,ami 2 perc alatt szinte feketére fogta be a szemöldököm!Elég csúnya,mert világosszőke a hajam!Van valami házipraktika,amivel esetleg világosítani tudnám?Még az eredeti színénél is sötétebb és erőteljesebb!Teljesen kétségbeestem,mert így ki se merek menni az utcára!És ha felhívok más kozmetikust,nem tudok azonnal holnapra időpontot adni...2009. febr. 19. 22:09
1/1 anonim válasza:
Ne ismételd sűrűn, de leírom az én mentő-ötletemet, kipróbáltam, mert én is jártam így.
9-12%-os hidrogénperoxidot vegyél fodrászkellék boltban. Ezzel szívasd le a színét úgy, hogy alatta-felette bekened VASTAGON krémmel a bőrödet. Ez fontos, különben kisebesedik és csúnyább lesz, mint a fekete szemöldököd.
Vegyél hajhamvasító oldatot is, a sampon semmit nem ér szemöldökre. Nem lesz tőle sárga.
Ha leszívta, és pár napot kibírsz így, "amatőr világosan" - jobb lesz, mint a sötét- akkor a kozmetikus, akiről írod, nemsokára fogad beszínezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!