Szeretitek a leopárdmintás ruhákat, cipőket, kiegészitőket?
Igen, nagyon. De csakis mértékkel és ízléses formában.
Elég egy-egy ilyen kiegészítő. Számomra az már sok, ha valaki talpig párducmintás ruhákban van.
Én szeretem őket, nekem bejönnek.
De én is csak kiegészítőként használom, nem tetőtől talpig.
Pl ilyen mintás nadrágot fel nem vennék, és nincs is hozzá olyan alakom. :)
Egy laza felsőm van, aminek ilyen a díszítése, de ennyi.
Van ilyen harisnyám, kendőm, karkötőm, fa nyakláncom, ez több színű, hajpántom, meg egy táskám belseje ilyen mintás.
A barna szín az alap a ruhatáramban, és ősz típus vagyok, úgyhogy nekem jól áll. ;)
Nem szeretem az ilyen mintás dolgokat, sőt, úgy általában az állatmintás (mármint a bőrét, szőrét utánzó) ruhákat, cipőket.
Egyszerűen kiráz a hideg a leopárd mintástól, a kígyómintástól, sőt a kapucnikon lévő szőrtől is...
Sokáig szörnyűnek tartottam mindenféle állatmintás cuccot. Mostanában se vagyok oda érte, de pölö a fekete-szürke leopárdminta tetszik.
Viszont az is igaz, hogy tudni kell hordani. És sajnos nagyon sokan felveszik ugyan, de rém közönségesek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!