Ne irigykedj,tudjuk milyen rossz lehet felnézni egy nőre :D,nekem is 100 cm a lábam,a pasik szeretik a hosszú combú csajokat,neked meg kisebbségi komplexusod van,de attól még nem kell leoltani valakit,hogy milyen magas és h gáz...
2011. márc. 10. 13:23
12/23 anonim válasza:
Ja és nálam 180 cm felett kezdődik a Férfi :D Nem tartok otthon sámlit...:D:D:D
2011. márc. 10. 13:24
13/23 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én 171 cm vagyok és 40-41-es a lábam. Még senki nem szólt meg emiatt, de amúgy sem tudnék változtatni rajta.
2011. márc. 10. 13:29
14/23 anonim válasza:
"Ja és nálam 180 cm felett kezdődik a Férfi :D Nem tartok otthon sámlit...:D:D:D"
Én is 180 fölött vagyok, bocs :P
És akkor is gáz egy 2 méteres csaj :P
2011. márc. 10. 13:51
15/23 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Képezel milyen lehetsz... Itt fikázni basszus a 180 cm-es lányokat. Szerintem ők a legszebbek, a jó magas lányok :D És amúgy is, egy normális férfi nem szid nőt. Lányok ne is figyeljetek rá, nekem az ilyen lányok nagyon bejönnek, és ezzel nem vagyok egyedül ;)
2011. márc. 10. 14:41
16/23 anonim válasza:
Szidja a fene. Ez nem szidás, csak véleménynyilvánítás.
2011. márc. 10. 16:10
17/23 anonim válasza:
utolsó, akkor is szar vagy;D
Amúgy egyáltalán nem gáz.:)
2011. márc. 10. 16:23
18/23 anonim válasza:
Igen, 55%-os, az vagy:D Míg én edzésen voltam, látom itt szidtad továbbra is a 180 feletti nőket.. Minden oké veled?:D Ha nem ülnél egész nap a gépnél hogy kimutathasd szar mivoltod, talán lenne életed is és máár sokkal elégedettebb lennél a világgal:D Nem a magas, de sem az alacsony nők nem tehetnek arról, hogy le se sz@rnak téged, mint férfi, tudod ahhoz nem annyi kell, hogy 180 magas vagy:D
2011. márc. 10. 16:30
19/23 anonim válasza:
Kár átmenni személyeskedésbe, azért ülök egész nap a gép előtt, mert 39 fokos lázam és qrvára szarul vagyok, szóval kár itt minden egyéb feltételezésbe bocsátkozni. Egyébként nem tudom miért veszitek ennyire a szívetekre a dolgot. Nekem nem tetszik és kész, ez a véleményem, nem tehetek róla. Mint ahogy te sem tehetsz a toronnyi magasságodról. Na csak ennyit akartam mondani. És az a különbség látod, hogy én el tudtam ezt kulturált stílusban mondani és nem a másikat szaroztam - veled ellentétben. Erről ennyit.
2011. márc. 10. 16:36
20/23 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor sem kell letornyozni. Tuskó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!