Hogy lehet hatékonyabban szoláriumozni?
Figyelt kérdés
szokták mondani, hogy utána csak este fürödj.ez miért van?és vannak aki bekenik utána magukat testápolóval.az hatásos lehet?mik vannak még?2011. márc. 9. 00:09
2/4 anonim válasza:
nekem azt mondták, h azért ne fürödj, mert akkor lemosod a színt magadról. hát ez elég érdekes, mert a bőrben belül elkezd termelődni a festék anyag, amit egy mosdás hogy a francba szedne ki?
am nem tom, vannak krémek amikkel előtte be lehet kenni magad, de egyik ismerősömnek huhh nem is tudom mi, de asszem hólyagok kezdtek megjelenni a bőrén. mindegy, szal nem javaslom..
jah és az én meglátásom, h ha a cső erőssége kevesebb, vagyis nem 180as csövek vannak benne, hanem mondjuk 100-as akkor az jobb. befeküdhetsz vagy 20-30 percre. a 180-asnál 6percnél már megpirulhatsz.
3/4 Olga néni válasza:
Fürdéskor az ember bőre kopik egy keveset. A felső, elhalt hámrétegből lejön valamennyi, de ez igaz a mindennapi tevékenységekre is, minden bőrrel érintkező dolog "koptat" (A villamos kapaszkodója, a súrlódó ruha, stb.). Nem hiszem, hogy a barnított bőr színe sokat változna emiatt. Persze, ha naponta háromszor, súrolókefével, hipós vízzel lesikálod magad, az más. Szerintem zuhanyozz nyugodtan. (Hiába vagy szép barna, ha bűzlesz...)
4/4 anonim válasza:
A barnulás a pigmentek miatt jön létre.Hogy mosnád le.Azta.Amúgy meg a bőrödből max 1 réteget tudsz lemosni az meg nem barnul le :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!