Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmös csajok ti csináltok...

Műkörmös csajok ti csináltok valamit vagy csak lógtok egész nap?

Figyelt kérdés
Nekem nincs annyi pénzem meg szüleimnek se hogy műkörmöt csináltassak, így megnövesztettem a körmöm, most 1cm-esek. DE! Sütés, főzés, takarítás, kertimunkáknál állandóan megsérül. Minap is amikor begyújtottam a kazánba lepörkölődött az egyik körmöm fele! Mit csináltok hogy megmarad nektek?
2011. márc. 8. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1.)nincs kazánunk :D

2.) a műköröm vastag és erős míg a sima nem.

3.) nekem amikor először volt nagyon nehéz volt megszokni, de később már hozzászoktam hogy van és ennyi:) ha nem lenne műkörmöm lerágnám, mert idegesítene hogy hosszú:/

2011. márc. 8. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:

nekem úgyis törik a saját a körmöm hogy nincs kazánunk és nem mosogatok,főzök mert még gyerek vagyok :)

a műköröm tényleg sokkal vastagabb...nem törik le csak úgy...

lehet szép körmöd úgyis hogyha nem hosszú...csak szép formára kell reszelni...

vagy használj körömerősítőt hogy ne törjön le minden második percbe....

2011. márc. 8. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Nemkell saskarmot csináltatni és elfogtok férni tőle.

18/F

2011. márc. 8. 22:01
 4/12 anonim ***** válasza:
attól h gyerek vagy még mosogathatsz -.-"
2011. márc. 8. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyna igazán hosszú, azzal nem nagyon mosogattam :) főzni, takarítani viszont lehet vele. Csak hozzá kell szokni... pár hét. De tény, h pl. kis tárgyakat szinte lehetetlen felvenni a földről, úgyh a takarítás is kissé nehézkes, meg azért úgy általában természetesen minden körülményesebb. Azért úgy emlékszem, több házimunka is volt abban a pár hónapban a páromra bízva, lehet h megint kéne csináltatnom? :)

Mostmár amúgy sima van, kb fél-1 centi hosszú és mindent tökéletesen lehet csinálni vele.

2011. márc. 8. 22:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Műkörmöm van, és ugyanúgy vezetem a háztartást, mintha nem lenne...mosok, főzök, takarítok, mosogatok(igaz, gumikesztyűben, mert a mosogatószer és a forró víz kikezdi a bőröm). Senki nem csinálja meg helyettem, és nem esik le a körmöm...nem tudom miért hiszik azt egyesek, h műkörömmel semmit nem lehet megcsinálni...annak nem lehet, aki egyébként se csinálja meg.
2011. márc. 8. 23:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Évek óta van műkörmöm, viszonylag rövidebb. Ugyanúgy végzek házimunkát, mint bárki más, sőt lovat pucolok, lovagolok és nem gátol egyik tevékenységemben a körmöm. Egy normálisan megcsinált műköröm stabil, nem törik le csak extrém esetben.
2011. márc. 9. 08:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor volt műkörmöm, és sokat mosogattam vele. Én is többször odapörköltem a műkörmömet is, amikor begyújtottam. A műköröm picit összeráncolódik, picit megolvad, lekopik róla a rajzolat(a csillám nem), és fekete lesz.
2011. márc. 9. 09:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Évekig volt műkörmöm, most is lenne, de féltem a babámat a körmöktől. Pedig nem volt hosszú, csak olyan átlagos hosszú. De sokkal erősebb, mint a saját köröm. Nem törik és nem pörkölődik. Az eredetit nem tudom meg növeszteni, mert használhatok rá mindent, de nem ér neki semmit, ha meg nő csak törik és törik lefelé. Ezért döntöttem a műköröm mellett. Majd később talán visszarakatom.
2011. márc. 9. 09:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor gondolom én is belejövök majd.
2011. márc. 9. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!