Linkelnétek, nőies, szexi, és diszkrét tetoválásokat? : )
Figyelt kérdés
Nagyon szépen köszi*.* Felpontozással hálálom meg!:)2011. márc. 8. 19:33
1/7 anonim válasza:
Linkre sajnos nincs időm.. de egy nőn nagyon szép és sexy egy szinesebb esetleg virág vagy valami más mutívum éss ilyen fura alakzatok. De egy fekete kínai/japán betű írás is nagyon sexy és szép.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, linkeket.:) kuldhettek meg ha van valami jo otletetek!:) Kedves elso valaszolo, sajnalom, de erintos telorol vagyok fent, es felre nyomtam az ertekelesedet.:S ha szamit neked a szazalek irj ide egy akarmit es felpontozom!:) varok meg otleteket akar arra is, mely testreszen a legvonzobb szerintetek.:) kedves masodik, gyonyoru tetkootleteket kuldtel, koszonom neked!:)
2011. márc. 8. 20:13
4/7 anonim válasza:
nekem van egy kék pillangóm a csípőcsontom mellett, és egy világoskék orchidea a lapockámon :)
5/7 anonim válasza:
Első vagyok,jajj semmi baaj:)
Mikor lessz tetkód és eldöntötted már hogy milyen?:)
6/7 anonim válasza:
Nekem például ez már kiskorom óta nagyon tetszik! Szeretnék is ilyet, csak félek, hogy fájni fog! :S
7/7 A kérdező kommentje:
Még nem tudom mit szeretnék, de mindenképp valami picit, amit bármikor el tudok takarni.:) Köszi a válaszokat és a linket, mentek a pontok!!:)
2011. ápr. 11. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!