Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne dobja ki...

Mit tegyek, hogy ne dobja ki a bőröm a tetkót?

Figyelt kérdés

4-5 napja csináltattam házilag tetkót, azóta körömvirág kenőccsel kenem. De naon bevarosodott, és ahol lejön a var véletlenül ott nem is látszik 1általán semmi :@ Mikor cstuk akk is többször meg kellett húzni 1 vonalat, mert naon vérzékeny volt a bőröm és állandóan kidobta a festéket :S

Viszont jó pár éve cstattam a derekamra, azt is házilag, viszont azzal szinte semmit nem törüdtem még is megmaradt... Ebből meg ahol lejött a var fullra semmi nem látszik :'( Valaki vmi ötlet???

2011. márc. 7. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Házilag tetkó? Hát, meg is érdemled...
2011. márc. 7. 17:10
 2/2 anonim ***** válasza:
ahol nekem is lejött a varr (mert levakartam:@), ott nekem sem látszott a festék, szerintem addig ne idegeskedj, míg le nem esik magától. ha magától jön le, és akkor sem látszik...nah akkor van gáz
2011. márc. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!