Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a szemüveges fiú,...

Szerintetek a szemüveges fiú, a lányok számára egyáltalán nem vonzóak?

Figyelt kérdés
16F vagyok, szemüveges, nem érdeklem a lányokat.
2011. márc. 5. 12:44
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Ne beszélj butákat! a szemüveg nagyon is szexi,az én barátom is szemüveges kiskora óta.

nem az a lényeg,hogy szemüveged van-e vagy nincs... önbizalom! az kell a csajoknak,hogy lássák rajtad,hogy van egyéniséged, kisugárzásod,személyiséged...

sok sikert! :)

24/L

2011. márc. 5. 12:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Biztos az önbizalomhiányod miatt! Életem szerelme szemüveges volt. Sőt, én is az vagyok egy ideje. Biztos azért, mert nem gyerekkoromban kaptam, de sose veszem magamra a szemüvegesek cikizését. Amúgy ha béna a kereted, akkor cserélni kéne.
2011. márc. 5. 12:53
 3/15 anonim ***** válasza:

A szemüveges nő, aki emellett még a ceruzája végét is harapdálja, egyik lábát a másikra rakja, felkorbácsolja a férfi fantáziát - titkárnő-szex érzete. :-)

A szemüveges férfi, aki emellett még öltönyt is visel, aktatáskával jár, haja rövidre nyírt, a modora sima, felkorbácsolja a női fantáziát - igazgató úr-szex érzete. :-)

2011. márc. 5. 13:09
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem a szemüveg a lényeg - abban is tudnak nagyon szexisek lenni a pasik :)
2011. márc. 5. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
2011. márc. 5. 13:23
 6/15 P.O.C. válasza:

Abszolúte nem gáz, sőt én még izgatónak is találom a szemüveges lányokat. (Persze azért ne SZTK-s keret legyen. :P)

Szerintem fordítva is ez lehet a helyzet.

2011. márc. 5. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:

ne butáskodj már.:)

elképesztően szexi tud lenni egy jó szemüveg.

2011. márc. 5. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Az első nagy szerelmem és az első barátom is szemüveges volt :)
2011. márc. 5. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Visszagondolva...

Az összes eddigi fiú, aki tetszett, mind szemüveges volt :) Mondhatni, hogy bukom a szemüvegesekre. Hordd bátran, ne szégyelld !

16/l

2011. márc. 5. 16:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

És miből gondolod hogy a szemüveg a hibás? :P Bocs, nem sértésnek szántam, de ez hülyeség. Pl. az én osztályomban a leghelyesebb és a legmenőbb pasi szemüveges. És eléggé érdeklődnek utána a lányok. :D

Szóval ne legyenek gátlásaid, szerintem a szemüveg már rég nem ciki/nem ront az emberen semmit, akár fiú, akár lány.

2011. márc. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!