Szerintetek a szemüveges fiú, a lányok számára egyáltalán nem vonzóak?
Ne beszélj butákat! a szemüveg nagyon is szexi,az én barátom is szemüveges kiskora óta.
nem az a lényeg,hogy szemüveged van-e vagy nincs... önbizalom! az kell a csajoknak,hogy lássák rajtad,hogy van egyéniséged, kisugárzásod,személyiséged...
sok sikert! :)
24/L
A szemüveges nő, aki emellett még a ceruzája végét is harapdálja, egyik lábát a másikra rakja, felkorbácsolja a férfi fantáziát - titkárnő-szex érzete. :-)
A szemüveges férfi, aki emellett még öltönyt is visel, aktatáskával jár, haja rövidre nyírt, a modora sima, felkorbácsolja a női fantáziát - igazgató úr-szex érzete. :-)
Abszolúte nem gáz, sőt én még izgatónak is találom a szemüveges lányokat. (Persze azért ne SZTK-s keret legyen. :P)
Szerintem fordítva is ez lehet a helyzet.
ne butáskodj már.:)
elképesztően szexi tud lenni egy jó szemüveg.
Visszagondolva...
Az összes eddigi fiú, aki tetszett, mind szemüveges volt :) Mondhatni, hogy bukom a szemüvegesekre. Hordd bátran, ne szégyelld !
16/l
És miből gondolod hogy a szemüveg a hibás? :P Bocs, nem sértésnek szántam, de ez hülyeség. Pl. az én osztályomban a leghelyesebb és a legmenőbb pasi szemüveges. És eléggé érdeklődnek utána a lányok. :D
Szóval ne legyenek gátlásaid, szerintem a szemüveg már rég nem ciki/nem ront az emberen semmit, akár fiú, akár lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!