Szinte alig van pattanásom és anyám mindig rám erőszakolja a kozmetikust. Miért csinálja?
2011. márc. 4. 15:15
1/8 anonim válasza:
van lány tesod?
2011. márc. 4. 15:21
2/8 anonim válasza:
Hidd el ha jó a kozmetikus nagyon jót tud tenni. Az ember adjon magára, ez is csak olyan mint a fodrász vagy a fogorvos, egyszer-egyszer el kell menni.
Lehet hogy miterszerid vannak, vagy ilyesmi.
Mindenesetre mit gondolsz, inkább kamaszkorban párszor kibírod a kozmetikust mint kráteres arcod legyen egy életre?
2011. márc. 4. 16:00
3/8 anonim válasza:
Páromnak kráteres az egész arca,mert régen csak piszkálta,és nyomkodta otthon a pattanásokat,és nem akarta "profikra" bízni,steril körülmények közt.Főleg a halántékánál,és a homlokán csúnya,a borosta az arcán úgyis eltakarja.Szerintem kibirod,már a csajokra gondolva is:)
2011. márc. 4. 19:36
4/8 A kérdező kommentje:
Nincs lánytesóm.
Havonta egyszer jön a kozmetikus.
Amúgy csak az a bajom vele, hogy fájdalmasan csinálja a nyomkodást.
Állandóan befájdul tőle a tüdőm (mintha elsorvadna és alig kapok közben levegőt) és a vállam is szörnyen szúr (csontig hatoló fájdalom) amikor nyomkod.
2011. márc. 4. 21:59
5/8 anonim válasza:
ez vicces. valahogy azért ki tudod bírni, ha mi lányok kibírjuk. és van ami még ennél is fájdalmasabb, pl. a szőrtelenítés. sztem amúgy minden fiúnak kozmetikushoz kéne járnia, elég fontos az ápolt külső.
17/L
2011. márc. 9. 11:37
6/8 anonim válasza:
de puhány vagy te
2011. márc. 9. 14:58
7/8 anonim válasza:
a kozmetikus fölösleges. minden, gyakorlatilag minden, amit ő csinál, elvégezhető egyedül, otthon, egy kis szakértelemmel. ha a fogaddal van gond, azt nyilván nem tudod magadnak elintézni, ha le kell vágni a hajadat, nem tudod magadnak levágni. De könyörgöm, ki ne tudná otthon magának kitisztítani az arcát? Vagy legyantáznia saját magát? (jó kivéve a hátat, azt megcsinálja valaki, akit megkérsz). Csak be kell szerezni hozzá a megfelelő kellékeket, ennyi. Sokkal olcsóbb, maximum nem tudsz azzal menőzni, hogy húha, én is járok kozmetikushoz!
2011. okt. 24. 21:01
8/8 anonim válasza:
Ja és még annyit hozzáfűznék, hogy én is voltam egyszer kozmetikusnál arckezelésen. Már aznap este megjelent egy kis sárga pötty az arcomon. A fájdalom elviselhető, nem azzal volt a gond. De ezért a munkáért én többet nem fizetek. Azóta magamnak csinálom. Nem heges az arcom (kivéve a halántékomat, ahol érdekes módon nem emlékszem, hogy valaha is lett volna pattanásom). Szóval, én már csak magamban bízom... mondjuk azóta eltűntek a pattanások is....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!