Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik helyesebb? (lent link :D )

Melyik helyesebb? (lent link :D )

Figyelt kérdés

ian somerhalder

[link]

vagy

paul wesley

[link]

:D ? (ha egyik se akkor indokold meg :) )

kort és nemet is írj :D

2011. márc. 3. 17:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
ian ian ian uuuh :):) <3
2011. márc. 3. 19:20
 22/33 anonim ***** válasza:

Ian Somerhalder

14l

2011. márc. 3. 19:35
 23/33 anonim ***** válasza:

Ian!

21/L

2011. márc. 3. 19:52
 24/33 anonim ***** válasza:
egyik sem... de ha nagyon kell választani, akkor az első... ha nem, akkor maradok a régi "Egyetlen és örök szerelmemnél"... XD a.k.a.: Kim Nam-Gil :D (ha valaki rákeres, akkor előre figyelmeztetem, hogy vannak rosszabb képei, és van 1, amit mostanában legalább 1000-szer mutatnak, amikor szalutál és tüsi haja van, ez azért van,mert a hadseregbe kellett mennie szegénynek és ott ez kötelező.... :( tehát ha valaki rákeres Kim-re...)
2011. márc. 3. 21:59
 25/33 anonim ***** válasza:
ja, 14/L
2011. márc. 3. 21:59
 26/33 anonim ***** válasza:

Elsőnek:

Igen, nektek is van szemetek, csakhogy, úgy értettem, hogy a pasik azokat a pasikat mindig szidják, akiket a lányok többsége szeret, és szép tőled, hogy nem szidod őket, mint a fiúk többsége tenné (egóból?) hanem te is leírod, hogy úgy gondolod, hogy jól néznek ki. És ez szép tőled. :-)

2011. márc. 4. 08:41
 27/33 anonim ***** válasza:

Köszi! :-)

Amúgy ha már itt tartunk, s mivel én férfi vagyok, férfiszemmel tudom csak megállapítani, ki jóképű és ki nem, erről a férfiről mit gondoltok, ti nők?

[link]

[link]

Csak azért kérdem, mert ha lány lennék (vagy éppenséggel b.zi), akkor sztem nekem ő tetszene leginkább.

2011. márc. 4. 10:35
 28/33 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Külsőre teljesen oké, (én most látom először) de érezni kéne a kisugárzását, személyiségét, mert leronthatja (vagy épp feljavíthatja) a külsejét.

De persze mindenkinek más tetszik, sztem nektek férfiaknak sincs egy olyan nő sem, aki mindenkinek ugyanannyira tetszene.

2011. márc. 4. 11:13
 29/33 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:35

jobbak azok, akiket te linkeltél:D

2011. márc. 4. 15:09
 30/33 anonim ***** válasza:

Ian. A második egy nyálas köcsög.

Ja, és ez a Kim valami borzasztó. XD

2011. márc. 5. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!