Szerintetek ez a módszer jó eredményeket fog hozni?
Szeretnék fogyni egy pár kilót leadni a következő módszerrel: reggelire eszek egy szelet barna/graham/teljes kiőrlésű kenyeret csirkemell sonkával vagy sajttal ehhez paprika, uborka. Vagy eszek mozzarella sajtot, virslivel, natúr joghurttal. Tízóraira egy almát. Ebédre, ami van, menzás vagyok, nincs más lehetőségem. Este pedig gyümölcsöt eszem, lefekvés előtt két órával már semmit. Igyekszem minél több vizet inni, valamint még fogyasztok zöld teát. Minden este mozgok, egyik este 40 perc taposógép, 10 perc csípőtwister, 40 perc hasizom, következő nap 40 perc Rubint Réka, vagy 60 perc másik alakformáló DVD. Ez így jó módszer lesz, a célom eléréséhez?
Köszi :)
Hétfő:
reggeli: kávé vagy tea, 1 zsemle
ebéd: 2 tojás, spenót
vacsora: steak (sertéskarajból), zöldsaláta
Kedd:
ebéd: steak, zöld saláta, gyümölcs
vacsora: sertéssonka
Szerda:
ebéd: 2 főtt tojás, zöld saláta, paradicsom
vacsora: 20 dkg sonka
Csütörtök:
ebéd: 1 főtt tojás, káposzta, 15 dkg sajt
vacsora: natúr kefir/joghurt, gyümölcs
Péntek:
reggeli: sárgarépa citromlével, 1 zsemle
ebéd: dinsztelt hal paradicsommal
vacsora: steak, zöldsaláta
Szombat:
ebéd: kis adag grillcsirke, zöldsalátával
vacsora: 1 főtt tojás, sárgarépa
Vasárnap:
reggeli: citromos tea, 1 zsemle
ebéd: gyümölcs
vacsora: a fentiek közül bármi
Steak: vízben párolt hús, kevés sóval
Kenyérke: kétszersült
Gyümölcs: bármilyen, a kompótot kivéve
ezt 2 hétig csinálod és 10 kg-t tudsz tőle fognyi..én kipróbáltam sokat segített:)
persze mellette én is edzettem és tornáztam minden nap,de volt h anyu nem tudott sóskát csinálni mert nemvolt itthon(én anyummal csináltam:D)és akkor például nem 2 tojást hanem 4-et ettünk:D
Köszi, de nekem a steak nagyon nem adja.. :D
mi lenne, ha ahelyett olaj nélkül sült csirkemellet ennék?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!