Milyen gyakran mostok hajat, fogat?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 14:27
11/24 anonim válasza:
Fogat reggel, este, néha ebéd után is. Hajat kb 3 naponta.
12/24 anonim válasza:
2 naponta hajat és minden nap minimus 2 szer mosok fogat de ha tehetem akkor 3-4-szer
13/24 anonim válasza:
Én Hajat hetente 1x.Fogat ugyszíntén
14/24 anonim válasza:
Hajat hetente egyszer
Fogat reggel, néha este is.
Te??
15/24 anonim válasza:
Hajat és fogat is monden reggel mosok.
16/24 anonim válasza:
Fogat csak reggel mosok. Hajat meg akkor, amikor zsírosnak érzem, vagy annak látom. Évtizedeken keresztül így csinálom, és nem romlik jobban a fogam, mint másoknak! A lényeg az, hogy naponta legalább egyszer megtisztítsuk a fogakat. Ne ugorjunk be a fogkrémek bizniszének csapdájába, csak azért, hogy ők jobban járjanak anyagilag!
17/24 anonim válasza:
Fogat reggel és este. Hajat pedig attól függ mennyire zsíros illetve megyek-e valahova. ha megyek akkor heti többször is megmosom, de itthon elnézegetem akár két hétig is :)
18/24 anonim válasza:
Fogat minden reggel, napközben mikor itthon tudok enni, evés után, lefekvés előtt - este mindig sokáig, a többi alkalommal ameddig lehet mosom, nem csak úgy áttakarítom aztán kész.
Hajat hetente egyszer, pedig derékig ér. Nem szeretném, hogy elzsírosodjon.
19/24 anonim válasza:
Fogat: reggel, este, meg amikor délután elmegyek valahová akkor is.
Hajat: Vasárnap, Kedd, Csütörtök
20/24 anonim válasza:
Fog: reggel+este naponta
Haj: fiú vok és zselézem, ezért minden este
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!