Vékony, szilikonmellű nőkről vélemény?
Figyelt kérdés
csakmert nekem nemjönnek be,de mindenhonnan ez az "ideál" folyik..2009. febr. 16. 19:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem már nem sokáig lesz ez az ideál. Unalmas lesz (nekem már az), hogy ezek a nők mind egyformák, csak a hajszínük más.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. Hatalmas mell, semmi derék semmi csípő és fenék? Marha arányos ...Inkább ne.
3/10 anonim válasza:
kb ugy neznek ki mint 1 fogpiszkalo amelyik lenyelt 2 borsoszemet...
4/10 anonim válasza:
Az elsőnek üzenem: nem más a hajszínük, mind szőke :D Kivétel nélkül! Bocsi...
5/10 A kérdező kommentje:
xD
köszi mindenkinek :D
de azér mérg írhattok :D
2009. febr. 16. 19:53
6/10 A kérdező kommentje:
még*
2009. febr. 16. 19:53
7/10 anonim válasza:
Na ez az, amitől hányok :S
A borsós nagyon bejön amúgy, jót nevettem xDD
Inkább legyen rajtam egy kis felesleg, de úgy semmiképp sem szeretnék kinézni...
8/10 anonim válasza:
Már vártam ezt a kérdést! :D
Szerintem nagyon visszataszító, semmi fantázia, titokzatosság nincs bennuk és mind egyforma, plusz még buták is! Semmi pénzért nem akarnák így kinézni, akármennyire is buknak ilyenekre a divatgyerekek, pont nekik való :D
Vicc nélkul, baromi hulyén tud kinézni két nagy szilikon "mell" azon a pálcika szoláriumozott testen, mikor semmi feneke és csípoje nincs, nemtudom megérteni, hogy mi a szép ebbe! Nincs rá szó, hogy mennyire idétlen...
Lány voltam
9/10 anonim válasza:
osztoma véleményeket!! télleg 90%ban mind szőke és műhaj szoli rózsaszín műköröm mellé.jak és csukkcsiul beszélnek.nah az összes ilyet kiirtanám...:D
10/10 anonim válasza:
Ha ezek a nők nem viselkednek szőkésen akkor szépek is lehetnének de sajnos ritka az ilyen 95% csak ilyen van kevés normál szilokonos nő van de hál istennek van kivétel.Pl:Voksán Virág ő nagyon szexi és van tudása is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!