1/11 anonim válasza:
Nekem alapból nem tetszenek a fűzök, így ez se.
2/11 anonim válasza:
Szerintem szép, én is vennék fel hasonlót :)
18/l
3/11 anonim válasza:
Nagyon szép. Egyszer nekem is lesz, ha addig élek is. :D
4/11 anonim válasza:
Nagyon szép. Hasonlóm van.Rohadt kényelmetlen és semmit nem lehet csinálni benne, de annyira szép.:)
6/11 anonim válasza:
Szépnek szép, de ha megfogadsz egy jó tanácsot: ne ilyet vegyél.
A corsets-uk oldaláról csakis waist-training-es fűzőt szabad rendelni, ugyanis ez felel meg többé-kevésbé egy fűző fogalmának. A fashion ugyebár műanyagos, a couture (habár gyönyörű) és a sima steel-boned pedig nem spirálmerevítős. Ami azt eredményezi, hogy kényelmetlen, szúr az alja, nem egyenletesen (és kényelmesen...) szűkíthető, és nem hajlik rendesen.
A waist-traininges fűzőikre viszont senkinek sem lehet panasza, tényleg minőségiek. Ráadásul ahogy nézem most leárazva olcsóbbak is, mint 1-2 sima :)
7/11 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű.Imádom a fűzőket:)
8/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!