GÖndör hajnál milyen frizura lenne jó?
Szia!
Nem írtad milyen hosszú a hajad. De ha mondjuk elég hosszú, és van frufrud is, akkor talán jó ötlet ha a hétköznapokra a frufrud hátracsatolod, a "maradék" hajad pedig kiengedve hordod.
Egy bulira akár ki is vasalhatod, vagy ha azt nem szeretnéd, lazán összefoghatod, és egy kis vékony hajpántot, hajfogót tehetsz bele.
De ha pontosabb leírást adsz a hajadról, hogy milyen hosszú, milyen alkalomra kellene, stb., akkor többet tudok segíteni!
Szia, en a helyedben nem vagatnam le vallig erore. A gondor hajat nagyon nehez jol levagni, mert ugye a rosszul kepzett fodraszok olyan technikaval vagjak,mint az egyenes hajat, de ha vki nem szaritja egyenesre, akkor nem nez ki vmi jol.
Szerintem meg fogod banni,ha tul rovidre vagatod.
szia én és a tesom is szép göndör hajjal ajándékozott meg a Jóisten. Ne bánd soha hogy göndör a hajad, söt gondolj bele egyenesíteni könnyü viszont ha valaki göndör hajat akar akkor anak aztán meg kell szenvednie a hajcsavaroktol stb. és egy jo fodrász gyönyörüen le tudja vágni. az én hajam ilyen (tudom hogy tabloképek de ma kaptam öket és mivel nyersek jol látszik hogy hogy áll) [link] tesom aki viszont rövidhaju neki ilyen a haja: [link] ..Ja igen csak göndörítő hajhabbal és difuzorral szárítjuk a hajunk és igy kb fél óra alatt végezni lehet vele semmi extra.. a határ a csillagos ég szerintem szóval attól függ hogy milyenre vágatod a hajad hogy mennyire extrémek a vágyaid ha hatalmas változásra vágysz próbálkozz meg egy röviddel lehet olyan mint a tesomé ami mondjuk ezen a képen már kicsit lenött... de igenis sok a lehetöséged szerintem.
Hm lehet h ujra kéne olvasnom az egészet nem tünik tul érthetönek, de nincs most idöm rá:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!