Valaki tud szép ballagási hajakat?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérne hogy: valaki tudna-e szép ballagási hajakat, mármint jövőhéten lesz a fényképezés, és valami hajat szeretnék, és valaki van-e valami jó ötlete?
Az linkelne be nekem képeket? :)
Köszönöm szépen (:
2011. febr. 23. 18:47
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen a hajad. Lehet egy szép kontyba összefogni, begöndöríteni/kiegyenesíteni. Szerintem fodrászt is megkérdezhetnétek, ő biztos tud párat és jobban is tudja mi áll jól neked. :)
15/L
2/7 anonim válasza:
Szia! Az én fodrászom jár olyan tanfolyamra, ahol kifejezetten fiatalos kontyokat csinálnak a modellek frizuráit utánozzák le. Az én frizurám negyed óra alatt megcsinálta. Feltupírozta az egész hajam, féloldalasan kontygumival a fejem búbjára rögzítette, befonta, előrefogta, behajtotta a végét úgy, hogy kontyot formáljon, letűzte hullámcsattal és kész is lett a frizura. Ha gondolod és érdekel belinkelem a képet.
3/7 anonim válasza:
második válaszoló.engem érdekelne a kép:D
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
tök jó :) Szép szerintem.
amúgy a hajam vál alattig érő tépett.
itt a link, ilyen a hajam mint ennek a nőnek, csak oldalt van elválasztva a hajam , és frufrum nincs. És tépettebb.
2011. febr. 24. 19:02
6/7 anonim válasza:
Szerintem a te hajadból is meg lehet csinálni, az enyém se sokkal hosszabb.
7/7 A kérdező kommentje:
ahha, köszi a válaszokat :)
2011. febr. 25. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!